Zažijte život knihovníka v knihovně Kakureza, strategické hře








Kakureza Library je počítačová hra, kterou společnost BOCSTE právě přenesla na Android. Hra vám dá pocítit, jaké to je pracovat v knihovně. Původně byl spuštěn na Steamu v lednu 2022 společností Norabako.

Den v životě…

Knihovna Kakureza vám umožní vstoupit do kůže učedníka knihovníka. Je to příležitostná zkušenost, kdy si prohlížíte a půjčujete knihy, poskytujete referenční služby a pomáháte uživatelům najít ty správné materiály.

Můžete dokonce činit rozhodnutí, která by mohla změnit životy návštěvníků knihovny. Je zcela založen na knihách, které se rozhodnete půjčit. V závislosti na tom, jaké knihy navrhnete, se může příběh rozvětvovat různými směry. A to zahrnuje několik špatných konců.

Je to hra pro jednoho hráče a můžete si vybrat mezi japonštinou a angličtinou. Není zde žádný hlasový projev, ale to ve skutečnosti přispívá k tiché a promyšlené atmosféře hry.

Nejlepší na knihovně Kakureza je 260 fiktivních knih, na které narazíte. Každá z nich má svůj vlastní jedinečný obrázek a podrobné informace, téměř jako by to byly skutečné knihy ve skutečné knihovně.

Pro další výzvu je tu také režim Endless Reference. Je to úplně oddělené od hlavního příběhu. Ale v tomto režimu budete čelit nekonečnému proudu náhodně generovaných uživatelů. Každý z nich bude hledat konkrétní materiály a vaším úkolem je rychle a přesně jim pomoci.

Vyzkoušíte knihovnu Kakureza?

Knihovna Kakureza nemá žádný systém pro více hráčů, takže jste jen vy, knihy a návštěvníci. Nyní je k mání na Androidu za 4,99 $. Na oslavu mobilního spuštění byly ceny na Steamu sníženy.

Toto knihovnické dobrodružství si můžete vzít, pokud máte rádi pohodovou hru s trochou strategie. Podívejte se na to z Obchod Google Play.

Než vyrazíte, přečtěte si náš přehled Epic Cards Battle 3, sběratelské karetní hry ve stylu Storm Wars pro Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com