Ovládejte výtahy efektivně při jízdě nahoru, nová hra pro Android!








Going Up, neformální výtahová hra z App Store je nyní k dispozici pro Android. Je to svérázná logická hra vytvořená Dylanem Kwokem. Je to rozhodně jediný svého druhu, to musím říct. Jste tedy ochotni doručovat cestující efektivně?

Jaký je to pocit řídit výtahy?

Going Up vám umožní řídit výtahy v tajemném mrakodrapu plném nejrůznějších postav. Od netrpělivých generálních ředitelů po ztracené turisty máte na starosti zajistit, aby se každý dostal tam, kam potřebuje, a to příliš rychle.

Hra je tak jednoduchá, jak to zní. Nedá se nic moc dělat kromě řízení výtahů a netrpělivých lidí. Ale technicky je to docela hodně. Skutečná výzva pochází z nalezení nejlepšího způsobu, jak tyto výtahy přesunout. A s každou úrovní jsou věci složitější.

V Going Up začínáte se základními trasami a pak žonglujete s několika výtahy najednou. Některé z nich jsou mechanizované, aby přeskakovaly patra nebo fungovaly pouze na určitých úrovních. Takže to musíte dělat efektivně a zároveň je udržet spokojené.

A postavy nejsou jen jednoduché NPC. Jsou součástí zábavy, zatímco vy se učíte, jak se vypořádat s jejich požadavky. Někdo může být příliš agresivní ohledně pomalého pohybu výtahu, zatímco někdo může být příliš zmatený, do kterého patra má jít. Scénáře jsou rozmanité a bohaté!

Chcete vidět, jak tato výtahová hra vypadá? Podívejte se níže na Going Up!

Zkusíš jít nahoru?

Hra má globální žebříček. Ano, protože svět potřebuje soutěž mezi provozovateli výtahů, kdo je nejlepší (zamýšlená slovní hříčka). Můžete porovnávat nejvyšší skóre s ostatními hráči a kontrolovat, jaké jsou vaše skóre.

Hra už na iOS získala solidní pozornost. Na Obchod Google Playmůžete ji získat za 1,99 $. Dali byste tomu šanci? Komentujte a dejte nám vědět!

A nezapomeňte si přečíst náš přehled o Reverse: 1999’s First Anniversary with Version 1.9 Update ‚Vereinsamt.‘




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com