Tycooni se brzy setkají se superhrdiny ve hře Monopoly Go x Marvel Collab








Monopoly Go se opravdu brzy dočká vzrušujícího crossoveru s Marvelem! Hra přinese některé z nejznámějších postav do světa Monopoly Go. Kdy se tedy budete moci ponořit do této jedinečné akce? Pojďme to zjistit.

Přichází tento měsíc!

Od 26. září se můžete ponořit do crossoveru Monopoly Go x Marvel. Pravděpodobně uvidíte různé superhrdiny jako Spider-Man, Wolverine, Deadpool a Avengers.

Událost se má rozvinout s novým příběhem. Dr. Lizzie Bell, hlavní vynálezce Monopoly Go, náhodně otevře portál, který spojuje dva světy. Co přesně přes tento portál přijde, je stále trochu záhadou, ale můžete se vsadit, že bude nabitý vzrušujícími výzvami.

Pokud máte rádi Monopoly Go, můžete zjistit, jak jedinečný bude tento crossover Marvel. Nicméně Scopely, tvůrci Monopoly Go, už nějaké zkušenosti s Marvelem mají. Už dříve pracovali na Marvel Strike Force.

Jste zvědaví, jak se superhrdinská akce prolne se zábavou ve stylu Monopoly? Zde je upoutávka, kterou Scopely vypustil, podívejte se!

Těšíte se na Crossover Monopoly Go x Marvel?

Vím, že je trochu zklamáním, že ještě nejsou zveřejněny úplné detaily. Ale doufejme, že se to všechno brzy dozvíme, protože datum vydání není příliš daleko. Mezitím můžete sledovat oficiální X (Twitter) účet Monopoly Go, abyste získali nejnovější aktualizace.

Monopoly Go není třeba představovat. Scopely transformoval klasickou deskovou hru do digitální verze a spustil ji již v dubnu 2023. Je velmi populární, netřeba dodávat. Chyť to z Obchod Google Play a připravte se na nadcházející crossover.

A před odjezdem si přečtěte naše zprávy o Monpic: The Hatchling Meets A Girl, A Point-And-Click Monster Adventure.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com