Přepínejte mezi vámi a vaším stínem a porazte nepřátele v novém triku s plošinovkou v retro stylu








Shadow Trick je nová plošinovka od Neutronized. Nejprve vám řeknu něco o vydavatelích. Začátkem tohoto roku upustili od Shovel Pirate a jsou také známí pro další zábavné hry jako Slime Labs 3, Super Cat Tales a Yokai Dungeon: Monster Games.

No, teď vyvinuli a vypustili Shadow Trick. Má obvyklé neutronizované vlastnosti, jako je krátké, zábavné, roztomilé a jednoduché. Má retro atmosféru díky svému 16bitovému pixelovanému uměleckému stylu. A hrát je zdarma.

Co děláš ve stínovém triku?

Ano, nemohl jsem si pomoct a řekl jsem to nahlas už v nadpisu článku. V této hře se ocitnete v kůži čaroděje, který se může proměnit ve stín a řešit hádanky. Je to úhledný koncept, upřímně.

V podstatě budete muset přepínat mezi svou fyzickou podobou a podobou stínu. Odhalíte tak tajemství, vyhýbáte se pastím a proplížíte se kolem nepřátel.

Shadow Trick se odehrává v kouzelném hradu plném záludných biomů, skrytých nebezpečí a některých hrozivých bossů. Ve hře je 24 úrovní. Každá úroveň skrývá tři měsíční krystaly, které jsou klíčem k odemknutí úplného konce hry.

Pokud chcete ulovit všech 72 krystalů, budete muset porazit bosse, aniž byste utrpěli jakékoli poškození. Někteří bossové jsou dost oškliví a otravní. Například se může zdát, že červený duch zmizí, když na něj zaútočíte, ale přesto se může později znovu objevit a ublížit vám.

Prostředí v Shadow Trick je poměrně rozmanité. Můžete prozkoumat různá média, včetně vodních hladin, kde se musíte vznášet jako stín a setkat se s podivnými, ale jedinečnými rybími bossy.

Máte zájem?

Shadow Trick má skvělé vizuální prvky, pokud máte rádi retro pixel art ve svých hrách, to je. Má některá působivá prostředí a roztomilé chiptune stopy. Pokud to chcete zkusit, podívejte se na to Obchod Google Play.

A než odejdete, přečtěte si naši sbírku na The Life Of A Librarian In Kakureza Library, A Strategy Game.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com