Reverse: 1999 slaví své první výročí aktualizací verze 1.9 ‚Vereinsamt‘








Už je to rok, co Bluepoch Games spustily své RPG s cestováním v čase 20. století. Ano, mluvím o Reverse: 1999, který nyní slaví své první výročí. Takže přirozeně vypustili obrovskou aktualizaci, verzi 1.9 hry s názvem ‚Vereinsamt‘.

Vereinsamt znamená v němčině osamělý

Reverse: 1999 First Anniversary vám umožní získat Semmelweise, 6hvězdičkovou postavu zdarma. Stačí se přihlásit během období akce a získat ji spolu s 30 volnými tahy.

A pak je tu Lucy, 6hvězdičkový DPS s designem robota inspirovaným ikonickým Metropolis. Zatímco vypadá jako robot, Lucy je ve skutečnosti probuzená arkanistka. Je napojena na prototyp parního stroje Watt a je posedlá posouváním vědeckého vývoje kupředu. Lucy je k dispozici v omezeném banneru s názvem ‚Thoughts in Cylinder.‘

Matilda, 5hvězdičková postava, se vrací. Kakania, která se poprvé objevila ve verzi 1.7, se také vrací. Počínaje 10. říjnem bude přivolána v praporu ‚Pozorování do zrcadel‘. Podívejte se na video Reverse: 1999 First Anniversary níže!

Reverse: 1999 First Anniversary má nové režimy

Nový rogue-like režim s názvem ‚A Series of Dusks‘ bude brzy uveden do provozu. Umožňuje vám získat Lorelei, novou 5hvězdičkovou postavu, spolu se spoustou dalších odměn.

Připravuje se také nová spolupráce s Discovery a KOI. Discovery přinese nové oděvy pro Tooth Fairy a Getian. Zatímco KOI bude na hře spolupracovat od října a bude obsahovat speciální limitovanou edici zboží.

Vedle nových postav přináší verze 1.9 do hry také první unikátní oděv. Regulus začne sportovat nový ‚Take Off! To the Future‘ vzhled, který přidává nové Ultimates a další funkce. Další postavy jako Jessica, Voyager a Sonetto také dostávají nové nové šaty.

Získejte tedy do rukou aktualizaci Reverse: 1999 First Anniversary (verze 1.9) z Obchod Google Play.

Přečtěte si také naše novinky o Crunchyroll’s Overlord Mobile Game Lord Of Nazarick.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com