Fyzikálně založená plošinovka Human Fall Flat spouští dvě nové úrovně








Některá nová dobrodružství jsou nyní k dispozici v Human Fall Flat, puzzle založené na fyzikální platformě. Spustili dvě nové úrovně: Port a Underwater. Tyto doplňky jsou nyní k dispozici ve verzi hry pro Android.

Jaké jsou nové úrovně?

V úrovni přístavu prozkoumáte krásné souostroví, které je jako místo dovolené. Je tu malebné městečko s klikatými skrytými cestami a doširoka otevřenými vodami, kde se můžete plavit, kolik chcete. K pokoření této úrovně budete potřebovat bystré schopnosti týmové práce, ať už hrajete sólo nebo v kooperaci.

Podvodní hladina bere dobrodružství hluboko pod hladinu. Můžete se ponořit do barevného mořského prostředí, starověkých ruin a opuštěné laboratoře. Můžete se dokonce projet na obří medúzě. Je plná překvapení a spousty fyzikálních výzev.

Podívejte se na nové úrovně ve hře níže!

Už jste hráli Human Fall Flat?

Human Fall Flat klesl v roce 2019, vytvořili ho 505 Games, Curve Games a No Brakes Games. Uvrhne vás do plovoucích snů, kde se vše řídí svými vlastními podivnými pravidly. Výzvy můžete řešit samostatně nebo se spojit až se čtyřmi hráči.

Každá úroveň snů vás vrhne do úplně jiného prostředí, od hradů a sídel až po aztécké ruiny a zasněžené hory. Úrovně jsou také otevřené, takže při průzkumu vždy najdete nové cesty nebo tajemství.

Hra vám také umožňuje hodně přizpůsobit. Získáte možnosti vyzdobit svou postavu v oblečení, včetně astronautů a ninjů. Hra vám také umožňuje kombinovat různé vzhledy vašeho člověka, vybírat hlavy, horní a spodní část těla a nejrůznější barvy.

Human Fall Flat můžete získat za 2,99 $ od Obchod Google Play. Tyto nové úrovně jsou však zcela zdarma. A zdá se, že se chystají další úrovně.

Přečtěte si také naše novinky na Disney Mirrorverse oznamující EOS do konce tohoto roku.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com