Monpic: The Hatchling Meets A Girl, A Point-and-Click Monster Adventure, vychází letos na podzim








Nové, potěšující dobrodružství je na obzoru! Jmenuje se Monpic: The Hatchling Meets a Girl (také známý jako Monpic – The Little Dragon and the Dragon Girl). Na Android, iOS, Steam a Nintendo Switch se má objevit na podzim 2024.

Je to roztomilé japonské 2D dobrodružství, které vyvinuly Happy Elements a Kakalia Studio, plné kouzla a emocí. K dispozici je vyprávění příběhů a prozkoumávání point-and-click s roztomilým anime uměním. co ještě potřebuješ?

Zde je trochu více o Monpic: The Hatchling Meets a Girl

Ve hře Monpic se ponoříte do světa, kde lidé a monstra sdílejí dlouhou, zamotanou historii. Některé dny jsou v rozporu, jindy se spojí. Právě v tomto prostředí začínají svou pouť dvě hlavní postavy hry, Yuzuki a dračí mládě Pico.

Yuzuki je zvědavá dívka, která jednoho dne v lese narazí na jablko. Rozkousne ho, jen aby zjistila, že to ve skutečnosti není jablko, ale vzácné Dračí jablko. A s tím jí začnou růst dračí rohy a začne se sama proměňovat v draka!

Dračí jablka jsou rozhodující pro růst malých draků. Pico, na druhé straně, je malý drak s nedostatečně vyvinutými křídly. V průběhu hry budete toto nepravděpodobné duo vést na jejich dobrodružství, protože si vytvoří jedinečné pouto.

Chyťte první PV ve hře!

Monpic: The Hatchling Meets a Girl vám umožní prozkoumat různé oblasti, vyřešit hádanky a odhalit vztah mezi lidmi a monstry. Hra nabídne podporu v angličtině i japonštině.

Docela mě zajímá, jak se příběh vyvíjí a jak bude vypadat hratelnost. Dokáže se Yuzuki vrátit do své lidské podoby? Myslím, že si stejně budu muset počkat do podzimu, abych to věděl. Mezitím se můžete podívat na oficiální stránky pro více informací.

Stránka Obchod Play ještě není aktivní. Ale můžete se také podívat na oficiální X (Twitter) účet hry pro nejnovější aktualizace.

Přečtěte si také naše novinky o akci Play Together’s Lizard Collection Event.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com