Empires & Puzzles spouští rozšíření Dragon Dawn s novými mapami a fázemi








Empires & Puzzles se právě dočkaly masivní aktualizace a vypustily své nejnovější rozšíření Dragon Dawn. Hra plná draků, hádanek a nových dobrodružství je zřejmě dosud největší aktualizací obsahu hry. Od 45 nových dračích postav až po zcela novou základnu operací nazvanou Dragonspire, je toho hodně k prozkoumání.

Zde je rozbor říší a hádanek Dragon Dawn

Nejprve si promluvme o Dragonspire. Je to zcela nové místo, kde můžete postavit a vylepšit devět nových budov. Pokud rádi sbíráte, je toho pro vás hodně, například kořist s dračí tématikou, 31 nových předmětů vzestupu a 17 bitevních předmětů.

Rozšíření Dragon Dawn vám umožní vyvolat a shromáždit 45 jedinečných draků v Empires & Puzzles. Tito draci mohou pomáhat vašim hrdinům v bitvě a pomáhat srážet nové nepřátele v různých kampaních a nájezdech.

Když už mluvíme o nájezdech, nové Dragon Raids vám umožní vyzvat ostatní dračí týmy a soutěžit o odměny. Jak budete postupovat, budete získávat nečinné truhly s odměnami, které v průběhu času hromadí suroviny.

Brána do Dragonspire je oficiálně otevřena pro všechny hráče úrovně 20 nebo vyšší. Jakmile dokončíte tutoriál, získáte své první draky a začnete prozkoumávat první tři oblasti mapy. Každá oblast je nabitá 10 etapami.

Vyčištěním stupňů vám poskytne dostatek zdrojů, abyste mohli začít s levelováním vašich draků. Takže pokud jste narazili na zeď ve vaší pevnosti, Dragonspire nabízí spoustu ohnivé akce. Jste zvědaví na všechny akce? Podívejte se na rozšíření Dragon Dawn v Empires & Puzzles níže!

Bojíte se opustit svou starou pevnost?

Nedělejte to, protože vaši draci vás mohou doprovázet zpět v podobě Assist Dragons. Dodají vašemu týmu další speciální dovednost a posílí zdraví, útok a obranu vašich hrdinů.

Vývojáři nám také poskytli pohled na to, co bude následovat. Nadcházející aktualizace zahrnují nová pravidla pro Alliance War, novou kapitolu Untold Tales a vylepšení Hero League a Monster Island. Dobrodružství draka se také rozšíří a na cestě bude přibývat mapových oblastí a výzev.

Stáhněte si rozšíření Dragon Dawn pro Empires & Puzzles z Obchod Google Play. A přečtěte si naši další nahrávku na aktualizaci Sid Meier’s Railroads „Vyzkoušejte, než si koupíte“!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com