Super Bomberman R 2 přichází do Hill Climb Racing 2!








Super Bomberman se chystá výbušně vstoupit do Hill Climb Racing 2. Fingersoft a Konami Digital Entertainment se spojují za účelem jedinečné spolupráce! Crossover akce potrvá od 25. září do 2. října.

Bude to výbuch Bombermana ve hře Hill Climb Racing 2!

Od 25. září se můžete ponořit do akce Bomberman Blast. Umožní vám obléknout se jako ikonická postava Bombermana a házet bomby ze svého vozidla. Crossover jistě přinese dlouholetým hráčům dávku nostalgie!

Kromě hraní hry inspirované Super Bombermanem R a jeho charakteristických výbušných prvků má tato událost v zásobě další vzrušující věci. Ve hře můžete získat skvělé nové vzhledy pro vaše auta a postavy. A to začíná právě od 16. září, takže si je můžete vzít ještě před začátkem skutečné akce.

Hill Climb Racing 2 vypustil z YouTube krátký, který nám umožňuje nahlédnout do akce, kterou Super Bomberman R 2 přináší. Podívejte se!

Už jste závodili?

Crossover je první spoluprací pro Hill Climb Racing 2, arkádovou závodní hru. Poprvé byla vydána v roce 2016 společností Fingersoft pro Android. Umožňuje vám závodit online a provádět kaskadérské kousky. Díky široké škále vozidel a roztomilým 2D vizuálům je to zábavný zážitek z jízdy.

Na druhou stranu, první hra Bomberman vyšla v roce 1983. A Super Bomberman R je akční bludiště od Konami, jejíž druhý díl brzy vyjde na Switch.

Pokud chcete získat nové skiny a auta, vezměte si Hill Climb Racing 2 ze hry Obchod Google Play.

Než odejdete, přečtěte si naši další sbírku o Unforeseen Incidents Mobile, nové mysteriózní hře typu Point-and-Click od The Makers Of Luna The Shadow Dust.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com