Je OMERTA budoucností zločineckých mafiánských her v otevřeném světě?








Je to již více než deset let, co se Grand Theft Auto V objevilo na našich obrazovkách, a herní svět netrpělivě očekával další díl série. S pověstmi vířícími o potenciálních zpožděních posouvá vydání GTA VI pro konzolovou verzi do roku 2026. PC hráči si možná budou muset počkat ještě déle. To způsobilo, že mnoho hráčů přemýšlelo – co bude dál s žánrem kriminálních akčních filmů?

OMERTAnadcházející Web3 kriminální akční RPG má za cíl zaplnit tuto prázdnotu. OMERTA, inspirovaná oblíbenými fanoušky, jako je Grand Theft Auto, Mafia a Saints Row, spojuje klasickou akční adventuru s jedinečnými triky při budování podsvětních impérií, aby vdechla nový život mafiánským hrám v otevřeném světě. Hra také hodně čerpá ze skutečných zločineckých syndikátů, jako je italská mafie a mexické kartely, a přináší svěží a pohlcující pohled na organizovaný zločin.

OMERTA Offline: Přinášíme inovace do kriminálních akčních her

Čím se tedy OMERTA odlišuje od jiných kriminálních her s otevřeným světem, jako jsou GTA nebo Saints Row? Odpověď spočívá v jedinečné herní mechanice a bohatém vyprávění. Jakmile hra vyjde, hráči zahájí svou cestu ve fiktivní metropoli Brookton, městě ovládaném pěti mocnými a nebezpečnými kartely: OMERTA, Full Metal, Menagerie, Coven a Silk Route.

V režimu pro jednoho hráče začnete jako podřadný nohsled a budete se propracovávat na žebříčku zločinců. Po cestě se zapojíte do dynamických misí, které zahrnují vše od přestřelek po loupeže a převzetí podniků. Každý kartel má své vlastní speciality, od pašování drog až po tajemné rituály, které poskytují hloubku a rozmanitost vašemu vzestupu k moci.

Rozlehlé město Brookton je vaším hřištěm s řadou aktivit a misí, které je třeba splnit. Získáváte odměny, jako jsou zbraně, drogy a vzácné tajemné artefakty, když si upevníte svou dominanci. NEBO pokud budete trochu taktizovat, budete si moci postavit své vlastní unikátní zbraně. Tyto odměny se přenášejí do online režimu, kde začíná skutečná akce.

OMERTA Online: Skutečná zkušenost se zločinem v otevřeném světě

Zatímco OMERTAKampaň pro jednoho hráče nabídne hodiny pohlcujícího obsahu, OMERTA Online bude tam, kde hra skutečně zazáří. Hráči zažijí bezproblémový online svět, kde aktivity PvP a PvE oživí Brookton. Ať už se účastníte vysokooktanových pouličních závodů nebo se účastníte podzemních bojových klubů, možnosti akce a dobrodružství budou nekonečné.

Netřeba dodávat, že OMERTA Online půjde ještě dále a nabídne jedinečné a bizarní herní prvky, které v tradičních kriminálních hrách nenajdete. Chcete se účastnit okultních rituálů, abyste získali jedinečné schopnosti (nebo ztratili některé ze svých)? Co takhle otestovat experimentální drogy pro kartel Silk Route za nějaké peníze navíc? Rozmanitost hry bude nepřekonatelná a bude jen na vás, jak budete chtít hrát – buď sólo, nebo vytvořením spojenectví s přáteli, abyste ovládli brooktonské podsvětí.

Přizpůsobení postavy a vytváření gangů s přáteli bude dalším klíčovým prvkem OMERTA Online. Společně budete moci přebírat podniky, vydělávat pasivní příjem a stát se nejobávanějším kartelem v Brooktonu. Na rozdíl od většiny her s otevřeným světem, online režim OMERTA také zavádí nové mechanismy, jako je sabotování konkurenčních podniků, lov odměn, vyhlašování válek mezi kartely a dokonce tajné operace s cílem skrytě zničit nepřátele.

Město Brookton je představováno jako neustále se vyvíjející město, stejně jako každá moderní metropole.

Obchodní vlastnictví a skutečné peněžní odměny v OMERTA

Představte si, že by vám veškerý čas, který jste strávili budováním svého zločineckého impéria v GTA Online, mohl vydělat skutečné peníze. S OMERTOU je tato fantazie nyní realitou. Díky technologii blockchain a NFT vám OMERTA umožní skutečně vlastnit aktiva ve hře a dokonce si hraním hry vydělávat pasivní příjem.

Ekonomika hry běží na nativním tokenu OMERTA (ticker nebyl v době psaní tohoto článku oznámen), který budou hráči používat pro transakce, investice a nákupy ve hře.

Funguje to takto: Předpokládejme, že v režimu offline uklízíte a najdete nějaké vzácné artefakty. Tento artefakt se v online verzi projeví jako NFT, což představuje vaše jedinečné vlastnictví. Poté budete moci NFT prodávat buď na herním trhu nebo na jiných podporovaných online tržištích, a vydělávat tak skutečné peníze.

Budete si také moci zakoupit NFT, které představují vlastnictví v podnicích ve hře, jako jsou kasina, prodejci aut nebo pasti. Pokaždé, když jiný hráč interaguje s vaší firmou, získáte obchodovatelnou herní měnu ve formě tokenů OMERTA.

V podstatě budou tyto NFT představovat exkluzivní, omezená aktiva, která ovládáte. Ať už se jedná o zbraně, vzácné technologie nebo odměny specifické pro kartely, vaše aktiva ve hře mají skutečnou hodnotu a lze s nimi na trhu obchodovat.

Další informace o tom, jak hry NFT fungují a jaké mají dopady v herním průmyslu, naleznete zde tento článek o Co jsou hry NFT.

Závěrečné myšlenky: Proč je OMERTA nastavena na osvěžení žánru

Vzhledem k tomu, že Grand Theft Auto VI je stále na obzoru, OMERTA by mohla být tou hrou, která zaplní mezeru mezi fanoušky akčních kriminálních her v otevřeném světě. Nejen, že rozšiřuje herní mechanismy popularizované GTA a Mafia, ale také zavádí inovativní herní prvky, jako je okultní, scavenging, bounty hunting, a limity sporů atd. Kromě toho, obchodní vlastnictví založené na blockchainu a výdělky v reálném světě potenciál umožňuje hráčům zpeněžit své výhry.

Ať už jste fanouškem kampaní pro jednoho hráče nebo se raději ponoříte do chaotické multiplayerové akce, OMERTA slibuje, že nabídne něco pro každého.

Připojte se k OMERTA Airdrop a získejte bezplatnou distribuci tokenů

Pokud vás to všechno vzrušuje, nyní je ideální čas zaregistrovat se na nadcházející výsadek OMERTA, kde můžete získat tokeny OMERTA zdarma ještě před spuštěním hry.

Účast je snadná – stačí zajít omertagame.comzaregistrujte se a dokončete řadu „misí“ na sociálních sítích, abyste se zaregistrovali na výsadek.

Tyto mise zahrnují sledování OMERTA na platformách jako X (dříve Twitter), YouTube, Medium, Instagram, Telegram, Reddit a Discord. Každá mise vám pomůže nashromáždit XP a čím více XP budete mít, tím více bude přiděleno vaše žetony.

Pamatujte siprvních 10 000 účastníků, kteří dokončí všechny mise, obdrží posílené tokenové odměny, takže nečekejte příliš dlouho!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com