War Robots brzy zahájí novou sezónu s epickým závodem frakcí!








Pokud hledáte nějaké intenzivní mech bitvy, pak je tato nadcházející událost ta, na kterou byste se měli připravit. War Robots zahajuje akci Faction Race, která začíná 17. září. Nová sezóna, nová aktualizace s novými frakcemi. Pokračujte ve čtení, abyste se o tom vše dozvěděli.

O čem je The War Robots Faction Race?

Je to samozřejmě o frakcích. V takovém případě si budete muset vybrat stranu z jedné z pěti frakcí, kterými jsou SpaceTech, DSC, Icarus, EvoLife a Yan-di. Jakmile si vyberete, spojíte se s ostatními hráči, abyste splnili cíle ve hře, nasbírali body a samozřejmě získali úžasné odměny.

Čím více bodů vaše frakce získá, tím lepší bude váš úlovek. Kromě výhry se tedy musíte ujistit, jak moc můžete přispět k úspěchu své frakce. A závod bude mít také žebříček sledující váš postup.

Abyste se mohli zúčastnit závodu frakcí, musíte mít ve War Robots úroveň 23. Sázky jsou vysoké, k mání jsou klíče, prémiové zdroje a datové podložky. Data Pads jsou obzvláště cenné, protože mohou pomoci odemknout nové piloty, roboty a upgrady, které zvýší vaši hratelnost.

Takže, kterou frakci si vyberete?

Kromě frakcí nová sezóna také přináší některé vzrušující doplňky, včetně robota Condora. Condor dokáže zrychlit ve vzduchu a zničit nepřátele pomocí svého zvukového děla. A pokud máte rádi destrukci založenou na zvuku, spolu s dronem Wave budou k dispozici nové zvukové blastery Screamer a Howler.

Hráli jste War Robots? Je to střílečka, kde ovládáte masivní mechy v taktických bitvách v režimu sólo nebo pro více hráčů. S více než 50 roboty, ze kterých si můžete vybrat, hra nabízí mnoho způsobů, jak kombinovat zbraně a moduly a vytvořit tak dokonalý válečný stroj.

Pokud jste War Robots ještě nevyzkoušeli, stáhněte si je z Obchod Google Play a zúčastnit se závodu frakcí.

Než odejdete, přečtěte si naše novinky o novém titulu Dragon Quest Monsters: The Dark Prince od Square Enix.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com