Unforesen Incidents Mobile je nová mysteriózní hra typu point-and-click od tvůrců Luna The Shadow Dust








Unforeseen Incidents je klasická mysteriózní adventura RPG, která je nyní k dispozici pro mobilní zařízení. Je od vydavatelů The Longing a LUNA The Shadow Dust (Application Systems Heidelberg Software). Pravděpodobně tedy můžete očekávat, že tohle bude stát za vyzkoušení.

Mobilní telefon Unforeseen Incidents byl vyvinut společností Backwoods Entertainment. Poprvé byla vydána v květnu 2018 na Steamu a později na dalších platformách. Na Androidu jej můžete získat za 4,99 $.

Jaké jsou nepředvídané události pro mobilní zařízení?

Je to jako hra typu point-and-click ze staré školy, ale s temnější a intenzivnější atmosférou. Harper Pendrell je místní údržbář v Yelltownu. Jednoho dne narazí na zlověstné spiknutí zahrnující smrtící virus.

To, co začíná setkáním s umírající ženou na ulici, se rychle promění v záhadu, kterou může vyřešit pouze Harper. Nemoc se šíří po celé zemi a Harper spolu s vědcem, reportérem a samotářským umělcem drží klíče k jejímu zastavení.

Harperova cesta ho přivede tváří v tvář nebezpečným fanatikům. Každá volba, kterou učiní, ho může přivést blíže k odhalení pravdy nebo se stát obětí právě viru, který se snaží zastavit. Unforeseen Incidents Mobile má napětí, tajemno a nádech neznáma.

V této souvislosti se podívejte na hru níže!

Je to skoro jako klasická hra

Je to dobrá příběhová hra s děsivou atmosférou. Nádherně ručně malované 2D umění s více než 60 různými pozadími přispívá k jeho poutavému zážitku. A ani soundtrack není špatný. Výstižné jsou i dialogy a obsazení postav.

Pokud máte rádi klasické adventury, můžete zkusit Unforeseen Incidents Mobile. Pokračujte a vezměte to z Obchod Google Play.

A nezapomeňte se podívat na naši další sbírku o nové mini sadě Hearthstone s názvem Traveling Travel Agency.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com