Farlight 84 Drops nové rozšíření s domácími mazlíčky s názvem ‚Ahoj, kamaráde!‘








Farlight 84 je zpět s novým rozšířením nazvaným Ahoj, Buddy! to dneska klesá. Aktualizace je nabitá několika zajímavými funkcemi. Je tu nový Buddy System (a odtud název) a nové události a přepracované mapy.

Řekni roztomilý!

Vrcholem rozšíření je debut Buddy System. Kamarádi nejsou nic jiného než roztomilí a rozkošní mazlíčci, díky kterým bude bojiště vypadat méně agresivně (pravděpodobně). Buddies vám ve skutečnosti pomohou během hraní.

Existují dva typy, na které je třeba dávat pozor: Common Buddies a Archon Buddies. První jmenované lze snadno zachytit a mají užitečné schopnosti. Archon Buddies, na druhé straně, jsou vzácnější a mají některé šílené schopnosti.

K zachycení těchto kamarádů budete muset použít Buddy Orbs. Pokud hledáte další, najdete je rozeseté po mapě. V těchto koulích můžete také uložit až šest taktických předmětů. Nyní tedy víte, že tyto nemají pouze jedno použití.

Kdo jsou teď kamarádi, se kterými budete hrát? Rozšíření Hi, Buddy nyní ve Farlight 84 vyřadilo deset kamarádů. Existují ty běžné jako Buzzy, Morphdrake, Petal Peeper, Smokey, Snatchpaw, Squeaky, Sparky a Zephy.

A Archon Buddies jsou Time Dominator a Storm Empress. Time Dominator může bezpečnou zónu doslova přesunout směrem k ní. Zatímco Storm Empress dokáže vytvořit masivní tornádo, které časem zvedá a poškozuje nepřátele.

Chcete je vidět? Podívejte se na rozšíření Hi, Buddy z oficiálního kanálu Farlight 84 YouTube níže!

A je toho mnohem víc!

Mapa Sunder Realms právě prošla změnou. Byly přidány nové terény, struktury a orientační body. Budete klouzat po rampách, hledat úkryt v vylepšených budovách a pozorovat obří sochy kachen a plovoucí balvany.

Pak je tu nový systém Tactical Core. S postupováním na vyšší úroveň budete získávat body za vlastnosti, kterými můžete upgradovat dovednosti svého hrdiny a odemykat nové schopnosti. K maximálnímu využití těchto schopností však budete potřebovat karty aktivace vlastností, takže na ně dávejte pozor.

Pokud jde o události, Buddy Showdown a Rare Consolidation Event se blíží a nabízejí úžasné odměny, jako jsou skiny a loot boxy. Takže vezměte Farlight 84 z Obchod Google Play a podívejte se Ahoj, Buddy!

Před odjezdem si přečtěte naše novinky na Tears Of Themis Celebrating The Birthday Of Vyn Richter.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com