Nejlepší prodeje a nabídky her pro Android tento týden








Hledáte nejlepší výprodeje a nabídky her pro Android na tento týden? Už nehledejte! Právě jsme na Google Play hledali nejlepší nabídky. V tuto chvíli je k mání spousta úžasných her – ideální na hraní a zároveň se cítit pohodlně v posteli!

Prodeje a akce našich oblíbených her pro Android tento týden

Následující hry jsou aktuálně v prodeji a důrazně doporučujeme, abyste si je vybrali, pokud hledáte něco nového na hraní.

Podzemní květ – 1,49 $/1,49 GBP

Underground Blossom u Rusty Lake.

Novější titul ze série Rusty Lake, i když se dá hrát samostatně. Pohybujte se surrealistickým metrem a řešte hádanky na stanicích, abyste odemkli pohřbená tajemství. Musíte hrát, pokud jste milovníkem Rusty Lake nebo milovníky dobrodružných her.

Legenda o strážcích – 2,99 $ / 1,99 GBP

Hlavní obrázek pro naše novinky o verzi Legend Of Keepers pro Android. Ukazuje bojovou obrazovku, kde skupina dobrodruhů bojuje s monstrem podobným dryádě.

Pokud vás už nebaví prolézt dungeony, možná je čas obrátit karty. Vžijte se do role správce kobky a pokuste se zorganizovat své monstrózní členy personálu a nastražte strašlivé pasti, abyste se ujistili, že tyto dobrodružné party dají ruce pryč od vaší kořisti.

Město Lumino – 0,99 $/0,89 GBP

Hlavní obrázek pro naše nejlepší prodeje a nabídky Android tento týden. Ukazuje sadu papírových budov s písmeny hláskujícími „Lumino City“.

Nádherné a cenami ověnčené dobrodružství v papírenském městě, kde musíte použít své boční myšlení, abyste našli svého uneseného dědečka.

Nejlepší prodeje a nabídky her pro Android tento týden – přehled

Nyní shrneme zbytek herních nabídek pro Android tohoto týdne!

A je to! Pokud za poslední týden najdete nějaké další skvělé nabídky, dejte nám vědět v komentářích níže a my je přidáme do tohoto seznamu.

Pokud chcete vidět nějaký nový obsah, podívejte se na naše nejlepší nové hry pro Android tento týden.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com