Maple Tale je RPG jako z MapleStory, kde se střetává minulost a budoucnost








Maple Tale je nové RPG od vývojáře s názvem LUCKYYX Games. S klasickými retro pixelovými vizuály je nejnovějším uchazečem o zařazení do kategorie pixelových RPG. Ano, další. Umožní vám ponořit se do příběhu, kde se střetává minulost a budoucnost.

O čem je kniha Maple Tale?

Je to nečinné RPG, kde se vaše postavy drtí, levelují a sbírají kořist, i když to nehrajete. Je tu spousta vertikální nečinnosti hry. Hra je z hlediska mechaniky docela přímočará.

Maple Tale vám umožňuje kombinovat schopnosti po změně zaměstnání a proměnit vaši postavu v hrdinu přizpůsobeného podle vašich představ. Jste-li spíše týmovým hráčem, získáte k boji sestavu týmových dungeonů a světových bossů.

Nechybí ani cechovní crafting a některé intenzivní cechovní bitvy. Pokud se tedy vy a vaše posádka chcete společně pustit do větších výzev, máte spoustu možností.

Maple Tale má také tisíce možností přizpůsobení, od kostýmů opičího krále po vzhled lovce pirátů a dokonce i některé futuristické úpravy, jako je Azure Mech.

Čerpá inspiraci z MapleStory

Jsem si jistý, že už podle názvu hry to poznáte. Hra je velmi podobná MapleStory. Oficiální stránky dokonce zmiňují, že Maple Tale je poctou původní hře MapleStory od Nexon. Poslední jmenovaný již brzy hostí MapleStory Fest 2024, o kterém si můžete přečíst více zde.

Ale mám pocit, že se jejich ‚pocta‘ proměnila v duplikát původní hry s téměř stejnou prezentací. co myslíš? Komentujte a dejte nám vědět. K tomu si ale musíte hru nejdříve vyzkoušet. Tak si to vezměte z Obchod Google Play; je to zdarma ke hraní.

Proč se mezitím nepodíváte na některé z našich dalších novinek? Zde je jeden z nich: Hra The Elder Scrolls: Castles od Bethesdy je nyní dostupná pro mobilní zařízení.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com