Tears Of Themis slaví narozeniny Vyna Richtera s „Přípitkem na naši lásku“








HoYovere slaví narozeniny Vyna Richtera v Tears of Themis řadou časově omezených akcí a dobrot. V polovině září rozjíždí oslavy oblíbená romantická detektivní hra.

Všechno nejlepší k narozeninám ve stylu „Tears of Themis“ Vynu Richterovi!

Od 14. září se budete moci ponořit do série Vynových narozeninových akcí. Čekají vás okouzlující výlety s Vynem, debata o výzvách pomocí jeho karet a možnost vybrat mu nějaké stylové narozeninové oblečení.

Budete také plnit speciální úkoly, abyste získali nějaké exkluzivní odměny, jako je karta Vyn R ‚Candlelight‘, super luxusní pozvánka k narozeninám s názvem ‚Departure from Dreams‘ a odznak události s nápisem ‚Toast to Our Love‘.

Nejzvláštnější vychytávkou je pravděpodobně Vynův narozeninový hlasový hovor. Přihlaste se během období akce a uslyšíte jeho úžasný hlas, který vám přeje vše nejlepší. (No, technicky vzato, má narozeniny a ty bys měl být ten, kdo mu bude přát!)

Podívejte se na narozeninové oslavy Vyna Richtera z oficiálního kanálu YouTube Tears of Themis níže!

Existuje více vzrušujících překvapení!

Zcela nová karta SSR s názvem „Journey Forth With You“ vychází 17. září. Příběh této karty se noří hluboko do Vynovy minulosti a naznačuje bolest z jeho předchozích bojů a jak daleko od té doby ušel.

Pokud jste sledovali jeho cestu, tato karta je nutností. Vynova minulost plná touhy po svobodě se dostává do kontrastu s jeho současnou touhou být po vašem boku.

Vrací se také časově omezená repríza Vynových minulých narozeninových karet SSR. Takže budete mít další šanci ulovit klasiky jako „Dreams of Light“, „A Star in the Night“ a „Fetters of the Past“. Také jeho předchozí narozeninové oblečení a nábytek budou od nynějška trvale k dispozici.

Jak moc se těšíte na oslavu narozenin Vyna Richtera v Tears of Themis? Pokud byla odpověď ‚ano‘, stáhněte si hru z Obchod Google Play.

Než vyrazíte, přečtěte si naše další zprávy o Guns of Glory: Lost Island slaví 7. výročí s přechodem Van Helsing!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com