Uncharted Waters Origin přináší novou aktualizaci s Julie d’Aubigny a podzimními událostmi








Uncharted Waters Origin, námořnické RPG, upustilo od své nejnovější aktualizace, která vám umožní ponořit se do kroniky vztahů Julie d’Aubigny. Znáš Julii, že? Žádný? Pak pokračujte ve čtení, abyste se o ní dozvěděli vše.

Julie a osud ohně

Za prvé, je tu nový příběh v Uncharted Waters Origin s názvem ‚The Fate of Fire‘, který je o Julie d’Aubigny. Julie se poflakuje v klášteře, pravděpodobně se snaží vyhnout problémům. Ale pak je vyhozena kvůli příliš mnoha duelům.

A právě když se chystá odejít, najde dopis od svého zesnulého milence, a to je to, co odstartuje její další dobrodružství. Pokud máte Julii za družku, můžete se hned ponořit do jejího příběhu a podívat se, kam povede její další cesta.

Kromě Julie d’Aubigny má Uncharted Waters Origin novou obchodní funkci s názvem Smuggling. Umožňuje vám přesouvat pašované zboží po městech, což s sebou nese spoustu rizika, ale větší odměny. Pokud to vytáhnete, aniž byste byli přistiženi, získáte něco, čemu se říká ‚úvěrový akt pašeráckého prstenu‘.

Kredit můžete vydělat na všechny druhy užitečných věcí v centrále Pašeráckého prstenu. Pokud vás zastaví na celních a imigračních kontrolách a neuhnete úřadům, rozlučte se s pašovaným zbožím.

Od 12. září do 22. října začíná také podzimní sezóna. Toto je vaše šance skočit zpět do oblíbeného scénáře „Hernan’s Propose“. Vymažte ji a můžete získat až 6 poukázek Hernan Obregón Mate. Můžete buď najmout samotného Hernana, nebo je vyměnit za Mate Contract nebo 5 A Grade Common Contracts.

Uncharted Waters Origin dává hráčům šanci prozkoumat, obchodovat a bojovat na širém moři. Pokud máte rádi takové RPG, vezměte si hru ze hry Obchod Google Play.

Před odjezdem si přečtěte naše další novinky o Spooky Welsh Horror Game Maid Of Sker na mobilu.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com