Popadněte božské kostýmy ve hře Postknight 2, protože sezóna lunárních světel začíná!








Sezóna Lunar Lights je nyní živá ve hře Postknight 2. Pokud jste chtěli nějaké sladké nové vybavení, nyní máte příležitost. Tato událost přináší do hry všechny skvělé vibrace noční oblohy. Sezóna trvá do 29. září.

Co se děje v sezóně lunárních světel v Postknight 2?

Nyní můžete rozsvítit noc lucernami a ovládat epické kosy jako Crescent Warrior. A abyste se cítili mystičtěji, můžete se ponořit do světa věštění. A také jsou k mání některé nebeské předměty.

Sezóna lunárních světel Ve hře Postknight 2 vám dává šanci na zachycení věcí z módních sad Crescent a Celestea Diviners. Šance jsou právě teď ve váš prospěch, takže pokud máte nějaké vstupenky na módu, měli byste je utratit za nové položky.

I když skončíte s duplikáty, nebojte se. Můžete je přeměnit na vstupenky na módu a navštívit Legacy Market pro ještě více stylu.

Postknight 2 také zavedl některé užitečné opravy chyb v nejnovější aktualizaci Lunar Lights. Online profil nyní nechybuje, když vyberete 7 nebo více odznaků. Také statistiky z předmětů štítu se nyní budou správně zobrazovat ve zbrojnici. Uživatelské rozhraní Rank Up a Alchemy UI také doznaly některých oprav.

Už jste hráli Postknight 2?

Pokud jste v Postknight 2 noví, zde je rychlý přehled. Je to dobrodružství podobné RPG vyvinuté společností Kurechii a vydané v prosinci 2021. Hra začíná sedm let po prvním Postknightovi, kde vstoupíte do bot nového Postknighta v zemi Kurestal.

Stejně jako v pokračování doručujete rytířskou poštu a po cestě bojujete proti zlým bytostem. Pokud se na to ještě nechcete podívat, stáhněte si hru z Obchod Google Play.

Před odjezdem si přečtěte naše nejnovější zprávy o dobrodružství Sedmi rytířů Idle, které v rámci oslav 1. výročí přineslo další události a hrdiny!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com