Pokémon Sleep zahajuje výzkumnou akci Suicune!








Pokémon Sleep upustil něco zábavného (a cákajícího) pro vaše odložení. Suicune, mystický Pokémon vodního typu, se v Pokémon Sleep objevuje zvláštním způsobem. Až do 16. září vám akce Suicune Research umožní ponořit se hluboko do spánkových stylů tohoto Pokémona.

Jak chytit Suicune v Pokémon spánku?

No, není to tak jednoduché. Hlavním cílem je shromáždit vzorky Suicune Mane. Jakmile jich nasbíráte dostatek, můžete je vyměnit za Suicune Incense a Suicune Biscuits. Oba tyto předměty vám pomohou studovat, jak tento legendární Pokémon chytí své Z.

Sbírání Suicune Mane bude vyžadovat, abyste měli nějakou zálohu. Takže si s sebou vezměte další vodní Pokémony pro malou pomoc navíc. Pomohou vám, když nejprve prozkoumáte různé oblasti, jako je Greengrass Isle, a poté se přesunete na Cyan Beach a Lapis Lakeside.

Během akce Suicune Research se objeví několik Pokémonů různých typů spánku bez ohledu na váš typ spánku. Získejte pomoc od Squirtle, Wartortle, Golduck, Blastoise, Psyduck, Slowpoke, Vaporeon, Totodile, Slowbro, Feraligatr, Wooper, Croconaw, Slowking, Quaxly, Quaxwell a Quagsire.

Jaká jsou místa?

Greengrass Isle, Cyan Beach a Lapis Lakeside jsou tři hlavní lokality. Zjistíte, že se do akce zapojuje i místní Snorlax v oblastech. A pravděpodobně ho žvýká Oran Berries, jeho nový oblíbenec vodního typu.

A další vzrušující informací je, že Drowsy Power bude poslední den akce 1,5x. Takže jděte do toho a vezměte si hru z Obchod Google Play.

Pokud s Pokémon Sleep začínáte nebo toho o Suicune moc nevíte, nestresujte se. Hra je simovka pro sledování spánku, která vás odměňuje na základě vašeho spánku.

Před odjezdem si přečtěte naše novinky o klasické hře z 18. století Total War: Empire That’s Coming To Android!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com