MapleStory Fest 2024 se blíží a soutěž FashionStory právě běží!








Pokud máte rádi Nexon’s MapleStory, budete se těšit, protože MapleStory Fest 2024 se již brzy koná. 26. října 2024 se kouzlo MapleStory rozvine v Magic Box LA v Los Angeles. A aby se připravil na MapleStory Fest 2024, Nexon otevřel přihlášky do soutěže FashionStory.

Co se děje na festivalu?

Kromě setkání a pozdravů s vývojáři a spousty fotografických operací se bude konat spousta soutěží a tematických akcí. Festival začíná v 10:00 a pokud se vám nedaří získat vstupenky osobně, můžete zaznamenat veškeré vzrušení online.

Existují exkluzivní položky pro osobní i virtuální účastníky. Pro bývalé účastníky je zde speciální medaile MapleStory Fest 2024, plášť, klobouk a židle. Virtuální účastníci si mohou prohlédnout poškození kůže MapleStory Fest 2024, 8slotové kupóny a 10 mocných plamenů znovuzrození.

Mrkněte na přípravy na den D níže!

Přihlaste se do FashionStory na MapleStory Fest 2024!

Soutěž FashionStory vám umožní předvést svůj nejlepší styl MapleStory a připravit se na nadcházející festival 2024. Jednoduše oblékněte svou postavu do něčeho zabijáckého a sdílejte to na X (dříve Twitter) nebo Instagramu pomocí #MSF2024 a #FashionStory do 30. září.

13 nejlepších příspěvků do FashionStory získá sladkou odměnu, která bude vyhlášena živě na MapleStory Fest 2024. Takže zamiřte na jejich sociální sítě a zkuste své štěstí! Nebo se podívejte na jejich oficiální stránky se dozvíte více o pravidlech soutěže.

Takže, ať už míříte do LA nebo stíháte veškerou akci prostřednictvím živého přenosu, připravte se na den plný zábavy MapleStory. Mezitím se pusťte do hry z Obchod Google Play.

Než vyrazíte, podívejte se na naše nejnovější zprávy o Orně, The GPS MMORPG, která zbavuje Terra’s Legacy ke zvýšení povědomí o životním prostředí.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com