Anipang Matchlike je nové Roguelike RPG s hádankami Match-3








Wemade Play je zpět s další hrou Anipang. Tentokrát se jmenuje Anipang Matchlike a je to směs hádanek match-3 s roguelike RPG prvky. Hra je zdarma ke hraní a odehrává se jako obvykle na kontinentu Puzzlerium.

Jaký je děj tentokrát?

Gigantický sliz se zřítí z nebe na kontinent Puzzlerium. Rozdělí se na asi milion malých slizů a způsobí absolutní zkázu. A tam vstupuje do hry hrdina Ani. S mečem v ruce se vydává na výpravnou výpravu za spravedlností ve svém světě.

Anipang Matchlike převrací scénář k jinak obvyklému žánru smícháním různých prvků. Samozřejmě budete ladit dlaždice. Ale každý zápas, který uděláte, dává Ani nové dovednosti, které může ovládat. Hra má také některé speciální pohyblivé bloky. Ve skutečnosti můžete tyto bloky přesunout, abyste vyvolali nějaké masivní exploze.

Hra má také několik jedinečných monster. S každým prasknutím a zapraskáním komba match-3 musíte sundat příšery. A jak postupujete, Anipang Matchlike nabírá na obtížnosti. A s tím vám každá kapitola přináší nové výzvy.

Podívejte se na trailer níže!

A reflektor je na roztomilé partě v Anipang Matchlike!

Hrdinové v Anipang Matchlike jsou tak roztomilí, jak jen mohou být. Jsou divoké, ale i ve svém nejdivnějším vzhledu vypadají roztomile jako knoflík. Pokud jste již hráli některou z her Anipang, již je znáte. Jsou to Anni, králíček, Ari, kuřátko, Pinky, prase, Lucy, kotě, Mickey, myška, Mong-I, opice a Blue, pes.

Jak se probojováváte jednotlivými fázemi hádanek, vaše postavy se zvyšují, sílí a odemykají nové schopnosti. Budete prozkoumávat kobky a sbírat s nimi nejrůznější kořist. Takže, pokud máte rádi hry, které jsou roztomilé, můžete se podívat na Anipang Matchlike na Obchod Google Play.

Určitě si přečtěte náš další příběh o Backpack Attack: Troll Face, který má strategii, řízení zásob a zastaralé memy roku 2010.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com