Bouřlivé vlny shazují Xiangli Yao ve druhé fázi verze 1.2








Wuthering Waves se připravuje na něco vzrušujícího. Verze 1.2 Phase Two je hned za rohem a vyjde 7. září. S tím Wuthering Waves představuje Xiangli Yao, 5hvězdičkovou postavu, která je exkluzivní pro tuto verzi.

Xiangli Yao je 5hvězdičkový rezonátor v bouřlivých vlnách

Takže, kdo přesně je Xiangli Yao? Je to klidný, shromážděný chlapík, který je v podstatě tou osobou na Huaxu Academy. Je velmi respektovaný a známý tím, že je to typ člověka, který každou konverzaci zahájí šálkem dobrého čaje.

Ale i se vším tím sladkým exteriérem Xiangli Yao přináší do Wuthering Waves skutečně vysokou rezonanci a stabilitu. Ve skutečnosti z něj dělá nejlepší volbu. Chcete ho vidět v akci? Podívejte se na Xiangli přímo níže!

Co dalšího je v obchodě ve verzi 1.2, fáze 2?

Je tu také festival, do kterého se můžete ponořit. Od nynějška až do 28. září je Moon-Chasing Festival v plném proudu. Ukládá vám, abyste zvýšili popularitu festivalu plněním přání a výstavbou stánků. A pokud zasáhnete cílovou popularitu, získáte jako odměnu Xiangli Yao.

Jen se ujistěte, že jste dosáhli úrovně 17 a vyřadili hlavní úkol, kapitola I, dějství III, Zlověstná hvězda, abyste se mohli zúčastnit festivalu. Wuthering Waves s touto aktualizací také provedla několik solidních vylepšení, díky kterým bude váš průzkum ve hře plynulejší.

Pokud jste ve Wuthering Waves noví, zde je rychlý přehled. Je to free-to-play, multiplatformní a otevřené akční RPG zasazené na tajemnou sci-fi planetu. Hra vám umožní prozkoumat dynamický pohyb, průzkum a rychlý PVE boj s mechanikami, jako je uhýbání, odrážení a kontrování.

Příběh a umění jsou ve hře také docela dobré. Pokud jste to ještě nevyzkoušeli, vezměte si to do rukou z Obchod Google Play.

Určitě si přečtěte náš další příběh o GrandChase’s New Hero Deia, The Lunar Goddess.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com