Vychytávky na téma Snag Iron Man v nejnovější aktualizaci Marvel Future Fight!








Se spuštěním nejnovější aktualizace Marvel Future Fight na téma Iron Man jsem si jistý, že hra získá nové hráče. Proč? Protože aktualizace je velkolepá s novým obsahem, kosmetikou a dokonce i novým World Bossem, kterého se můžete ujmout.

Zde je to, co je v obchodě v aktualizaci na téma Iron Man od Marvel Future Fight!

Aktualizace obsahuje Iron Mana. Takže kostýmy musí být přirozeně úžasné, že? Najdete zde zbrusu novou uniformu pro Iron Mana inspirovanou sérií ‚Invincible Iron Man‘. Dodává mu to uhlazenou, high-tech atmosféru.

Vedle Iron Mana dostávají nový vzhled také Rescue a War Machine. Pokud sledujete Marvel komiksy nebo MCU, tyto outfity okamžitě poznáte. Rescue dostává oblečení na téma Iron Man 3.

Vzhled Rescue (s několika skvělými novými pohyby) je připomínkou doby, kdy vstoupila na talíř v MCU. Zatímco War Machine se hodí s divokým vzhledem inspirovaným příběhem ‚War of the Realms‘. Přináší drsný, bitvou zocelený pocit a dodává postavě trochu více svalů.

Ve městě je nový velký záporák, jmenovitě Černá labuť, nejnovější World Boss: Supremacy. Boj začíná ve fázi 1, ale abyste se mohli zapojit, musíte mít postavu alespoň 80. úrovně. Černá labuť je tvrdší, než si myslíte.

Když už mluvíme o síle, pokud jste hlavní Iron Man nebo Black Panther, je čas to oslavit. Oba hrdinové mají nyní k dispozici vylepšení úrovně 4. Můžete je tedy ještě více vylepšit a odemknout některé schopnosti, které mění hru.

Níže se podívejte na aktualizaci na téma Iron Man od Marvel Future Fight.

K dispozici je také událost návratu

Probíhá od 5. září do 2. října. Každodenním přihlášením získáte přístup k odměnám, které mohou pomoci zvýšit váš pokrok ve hře. Mezi novou kosmetikou, příchodem Černé labutě jako impozantního nepřítele a pokroky pro dva hrdiny je toho mnohem víc, do čeho se můžete ponořit.

Takže pokračujte a získejte Marvel Future Fight od Obchod Google Play.

A před odjezdem si nezapomeňte přečíst náš další příběh o Wuthering Waves, which Is Droping Xiangli Yao In Version 1.2 Phase Two.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com