Sedm rytířů Idle Adventure přináší další události a hrdiny v rámci oslav 1. výročí!








Společnost Netmarble vydala novou aktualizaci ve hře na oslavu 1. výročí hry Seven Knights Idle Adventure. Ano, oslavy stále pokračují a je to jako druhá fáze výročí. Pokud jste se nemohli nabažit předchozí aktualizace, máte šanci připojit se k oslavám!

Co je v obchodě?

Od nynějška až do 18. září je k dispozici celá řada akcí, do kterých se můžete ponořit. Za prvé, je tu speciální check-in k 1. výročí nečinného dobrodružství Seven Knights Idle Party. Stačí, abyste se přihlásili, abyste získali speciální dopis od vývojářského týmu.

Událost má i další odměny, jako je lístek na vyvolání legendárního hrdiny, lístek na výběr legendárního hrdiny a dokonce i portrét týmu pro vývojáře.

Pak je tu Seven Knights Idle Adventure 1st Anniversary Dev Team’s Nightmare. Tato událost vám umožní postavit se týmu Dev Team ve speciálním dungeonu. Je to zábavná událost a čím více budete bojovat, tím více herní měny získáte. V měně, kterou vyděláte, můžete získat věci, jako je vstupenka Legendary Hero Summon Ticket.

Máte chuť na sladké? Pak můžete zamířit do Alice’s Dessert Shop. Je to minihra, kde můžete vydělávat měnu šleháním pamlsků. Použijte je k zachycení lístku na vyvolání legendárního hrdiny 5 Bundle, dalších lístků na vyvolání a některých jídel v obchodě Event Shop.

Je tu také zbrusu nový legendární hrdina!

Ano, je to Dia, hrdina na dálku. Má aktivní dovednost, která se jako první zaměřuje na hrdiny typu podpory a způsobuje masivní poškození široké oblasti. Je k dispozici v akci Dia Rate Up Summon, tak si ji nenechte ujít.

Takže pokračujte a získejte 7K Idle od společnosti Obchod Google Play. A před odjezdem se podívejte na naše novinky o Kakele MMORPG, které přináší rozšíření s kyborgskou tématikou 4.8 spolu s minihrou Fishing!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com