Feral Interactive přináší na Android klasickou hru Total War: Empire z 18. století!








Pokud máte rádi epické strategické hry a milujete ovládání impérií a zároveň vyhazujete věci do povětří děly, tuto zprávu si rádi poslechnete. Feral Interactive vaří Total War: Empire pro Android! Do mobilních zařízení se dostane koncem tohoto roku.

Klasická strategická hra z 18. století od Creative Assembly dostává mobilní podobu. Pokud jste rádi hráli Total War: Rome nebo Medieval II, pravděpodobně se vám bude líbit toto další velké dobrodružství.

O čem je hra?

Je to věk průzkumu, revoluce a dobývání. Vedete jednu z jedenácti evropských frakcí a snažíte se ovládnout mapu světa, která se táhne napříč Evropou, Indií a Amerikou.

Kromě pochodování vašich armád všude možně vás hra zaúkoluje ještě něčím jiným. Udržujte svůj vlastní dům v pořádku a snažte se rozšířit svůj vliv napříč kontinenty. Budete žonglovat s diplomacií, vojenskou strategií a trochou štěstí.

Ve hře budete velet bitvám v reálném čase. Velkou změnou pro Total War: Empire pro Android je, že získáte také námořní bitvy! Ano, můžete vyslat své flotily, aby chránily své obchodní cesty a dokonce zachytily některá zámořská území.

Chcete se na celou tuto akci podívat? Podívejte se na oficiální Android trailer Total War: Empire níže!

Kdy přijde Total War: Empire na Android?

Přesné datum vydání ani cenu zatím neznáme, ale Feral oznámil, že vyjde na podzim/podzim 2024. Pokud jsou Feralovy minulé mobilní hity jako Alien: Isolation nebo Hitman: Blood Money něčím, co by se mohlo týkat, tento bude stojí za to čekat.

Chcete-li získat další podrobnosti o hře nebo získat její nejnovější aktualizace, můžete se podívat na oficiální stránky Feral Interactive. Nebo můžete dohnat nějaké další nové hry. Podívejte se na naše novinky o Freshly Frosted, novém delikátním puzzle od The Makers Of Lost In Play.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com