Ozymandias je superrychlá 4X hra od vydavatelů Oaken








Společnost GoblinzPublishing, známá díky hrám jako Overboss a Oaken, dnes vydala nový titul pro Android. Je to Ozymandias, hra 4X, kde prozkoumáváte, rozšiřujete, využíváte a vyhlazujete, jako je tomu v sérii Civ. Pokračujte ve čtení, abyste se o hře dozvěděli více.

Je to superrychlé!

Ozymandias se odehrává v době bronzové. Budete moci prozkoumat mnoho starověkých míst té doby. Existují středomořské a evropské civilizace. Hra slibuje veškerou strategii klasické 4X. Postavíte nějaká města, postavíte armádu, rozdrtíte své nepřátele a tak dále. Ale je tu jednoduchá věc, díky které je jedinečný. Je to rychlé a velmi zjednodušené.

Většina her tohoto žánru vás obvykle utopí v těch nejmenších detailech, takže budete spravovat každý jednotlivý zdroj. Ale Ozymandias to všechno ořezává. Žádný nekonečný mikromanagement, žádná posedlost každou maličkostí. Je to rychlé. Jako fakt rychle.

Osm historických map je poměrně podrobných a získáte různé říše (celkem 52). Každá říše má své zvláštnosti, díky kterým si přizpůsobíte svůj herní styl podle toho, kterou si vyberete. Existují také různé režimy, jako je multiplayer, sólo a asynchronní režim.

Jeden zápas je u konce asi za 90 minut, což je v podstatě desková hra. Současné zatáčky také udržují věci v pohybu. To vše vlastně dělá hru příliš jednoduchou. Proč na té notě nezahlédneš Ozymandiase?

Vyzkoušíte Ozymandias?

Ozymandias je nyní k dispozici pro Android, takže si ho můžete stáhnout z Obchod Google Play za 2,79 $. Byl vyvinut společností The Secret Games Company a postaven na Unreal Engine 4. Na Steam pro PC se dostal v březnu 2022.

Před odjezdem si přečtěte naše zprávy o další nové hře, která nyní vychází pro Android. Je to Smashero, Hack-And-Slash RPG s akcí ve stylu Musou.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com