Nejlepší hry pro Android Gacha








Hry Gacha jsou postupem času stále populárnější, ale jaké jsou nejlepší hry Gacha pro Android? V průběhu let jsme jich hráli spoustu, takže máme docela dobrou představu o tom, které gachy stojí za váš čas!

Gacha hry jsou v podstatě hry pro sbírání postav, kde povoláváte řadu hrdinů, které umístíte do svého týmu. Zatímco některé gacha hry se vymykají obvyklému systému, mnohé spoléhají na časově omezené bannery postav. Podívejte se na naše oblíbené – možná najdete nového gacha, který budete hrát!

Nejlepší hry pro Android Gacha

S hrami dál.

Genshinův dopad

Genshin Impact je v současné době pravděpodobně nejpopulárnější hrou gacha. Loajální fanouškovská základna neustále roste, a to z dobrého důvodu. Mnoho gacha her by si mělo vzít několik poznámek z celkové hry v Genshin Impact. Je vzácné, že narazíte na hru gacha, která má plně otevřený svět – což Genshin umí skvěle!

Modrý archiv

obrázek pro náš modrý archivní záznam, obrázek obsahuje oficiální umění dvou postav ze hry

Blue Archive je stylová hra Gacha, která obsahuje širokou škálu roztomilých postav ve stylu anime. Zúčastněte se 3D bitev s nádhernými animacemi a vyzkoušejte řadu jedinečných schopností! Ať už se rozhodnete soustředit na poutavý boj, nebo chcete prozkoumat děj, v Blue Archive je toho spousta!

Arknights

obrázek pro náš záznam arknights, obrázek obsahuje oficiální umění postavy a také snímek obrazovky ze hry

Arknights je známá položka v žánru gacha. Zatímco mnoho gacha her po nějaké době upadá, Arknights rozhodně ne! Věrná fanouškovská základna neustále roste a nic nenasvědčuje tomu, že by se v brzké době zastavila.

Návrhy postav jsou úžasné, přičemž hra se odehrává ve futuristickém postapokalyptickém světě. Ponořte se do brilantního příběhu nebo jej vybojujte strategicky v taktickém boji.

Honkai Impact 3

Hlavní obrázek pro naši novinku o třetí aktualizaci Honkai Impact. Zobrazuje postavu klečící na zemi mezi kusy trosek.

I když to může být jeden ze starších titulů MiHoYo podle standardů Gacha, Honkai Impact 3rd je stále živé místo. Toto sci-fi RPG má spoustu obsahu a vypadá stejně dobře jako jeho novější příbuzní. Je to docela free-to-play přátelské a můžete si užívat obsah, aniž byste museli stříkat ven. Pořád se také konají pravidelné akce.

Všeduše

obrázek pro náš odkaz eversoul, obrázek obsahuje oficiální umění 2 postav a také snímky obrazovky ze hry

Starejte se o své město, komunikujte s postavami, které sbíráte, a bojujte proti nepřátelům ve vzrušujících bojích.

Každá postava má sadu jedinečných schopností, které jsou doprovázeny nádhernými animacemi. Dokonce i příběh je skvělý, každá cutscéna je namluvená – u některých gacha her je to rarita!

Marvel Strike Force

obrázek pro vstup naší marvel strike force, obrázek obsahuje propagační umění postav zázraku, jako je jed a hulk

Když Marvel Strike Force Když bylo oznámeno, nebyli jsme tak nadšení z další mobilní hry Marvel. Naštěstí se ukázalo, že je to nejlepší zatracené gacha RPG na platformě.

Vizuálně je to ohromující, naši oblíbení superhrdinové ožívají způsobem, který dokázala jen málokterá jiná mobilní hra. Důležitější však je, že ji můžete hrát zcela zdarma a nic vám neunikne.

Dragon Ball Z Dokkan Battle

obrázek pro náš vstup do bitvy dragon ball z dokkan, obrázek obsahuje oficiální promo umění pro hru některých postav z dragon ball z a také snímek obrazovky ze hry

Pokud jste fanouškem franšízy Dragon Ball Z, možná jste již o této hře slyšeli! Pokud ne, pak vítejte v Dragon Ball Z Dokkan Battle. Zahrajte si širokou škálu návykových logických her s brilantním 2D uměním. Uvidíte známé tváře z franšízy, když zažijete zcela nový příběh!

Bohyně vítězství: Nikke

vstupní obrázek pro naši bohyni vítězství vstup nikke, obrázek obsahuje promo umění 3 postav a také promo umění postav, které se účastní bitvy se sci-fi monstrem

Nikke vzala svět útokem, když byla poprvé vydána – hlavně ze zřejmých důvodů. Fanservice stranou, je to nyní neuvěřitelně populární gacha hra. Celková estetika je krásná, protože hra je zasazena do světa inspirovaného sci-fi. Naverbujte širokou škálu postav k použití, zatímco se účastníte poutavého boje s brilantními bitevními efekty.

Honkai Star Rail

Hlavní obrázek pro našeho průvodce, jak uplatnit kódy v Honkai Star Rail. Ukazuje postavy 7. března, Himeko, Dana Henga a Welta před vesmírným vlakem Astral Express.

Nejnovější ze stáje MiHoYo, alespoň dokud neklesne Zenless Zone Zero, Honkai Star Rail je další nádherně vypadající gacha, kde je bezplatný obsah nepopiratelně vysoce kvalitní. Bojový systém je uspokojivý a rychlejší v tradičních RPG bitvách a design postav je vynikající. Pokud jízda vesmírným vlakem za dobrodružstvím napříč galaxií zní jako váš jam, může to být pro vás.

Společnost Limbus

Hlavní obrázek pro náš seznam úrovní Limbus Company. Ukazuje bitvu odehrávající se ve hře, kde různé postavy čelí některým zmutovaným lidem.

Pokud jste fanouškem Lobotomy Corporation a Library Of Ruina, nebo si jen užíváte temnější, podivnější prostředí proti obvyklému anime optimismu, pak se podívejte na Limbus Company. Vytvořen Project Moon, uvede vás do stejného světa jako jejich ostatní tituly a přichází s podobnou sadou složitých mechanik, které si osvojíte, když se budete věnovat záhadám, které sužují vás a váš tým… jako například to, proč máte na hlavě hodiny. Dobrá otázka!

Reverzní 1999

Hlavní obrázek pro náš seznam úrovní Reverse 1999. Ukazuje 3 postavy, Sotheby, X a Charlie.

Co když tedy nejste fanouškem svého průměrného gacha? Řekli bychom, že kdyby někdo mohl zkusit, byl by to Reverse 1999. Tato úhledná hra, která cestuje v čase, kombinuje zajímavý příběh, skvělý design postav a solidní hratelnost, kterou lze snadno uchopit a těžko zvládnout.

Bouřlivé vlny

Hlavní obrázek pro našeho průvodce Efekty bouřlivých vln. Obrázek ukazuje postavu bojující s monstrem s fialovými světly, které je obklopují.

Och, to je tak krásné. Toto ARPG s otevřeným světem mělo při spuštění několik prvních problémů a příběh nás zatím neohromil, ale je na něm spousta věcí, které se nám líbí. Vypadá skvěle s působivou věrností a uměleckým vedením, zatímco boj je zábavný a náročný.

Pokud chcete hrát další hry, vyzkoušejte naši funkci na nejlepších nových hrách pro Android tento týden, které jsou pravidelně aktualizovány!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com