Akční plošinovka Sqube Darkness 2 vypadá jako černobílá verze hry Geometry Dash








Jde o černobílý svět ve Sqube Darkness 2. Pokud jste hráli jeho prequel, pak víte, o čem je řeč. Svět, kde jste kradmou černou krychlí, vrháte se stíny, skáčete přes překážky a přelstíte nepřátele na každém kroku.

Sqube Darkness bere klasickou plošinovku a míchá ji s nekonečným běháním. Sqube Darkness 2, vydané RH Positive pro Android, je podle vývojářů lepší verzí svého prequelu. Takže, co je nového?

Zde je Co je nového ve hře Sqube Darkness 2

Na rozdíl od prequelu zde neběžíte jen ve tmě. Dostanete různé úrovně, kterými musí projít vaše kostka. Mezi další nové funkce patří nové překážky a náročnější nepřátelé. Musíte se vypořádat s těmito úrovněmi, abyste získali odměny a boostery pro vylepšení vaší kostky.

Ve hře Sqube Darkness 2 získáte dva režimy nekonečných běhů a kurzů založených na parkouru. K dispozici je také možnost přizpůsobit si atmosféru, pokud vám nevyhovuje černá a bílá. A konečně vám umožní hrát offline. To je obrovské plus pro někoho, jako jsem já, kdo si chce při hraní odpočinout, aniž by dostával ta otravná upozornění ze všech mých sociálních aplikací.

Chcete vidět, jak tato nová verze vypadá? Podívejte se na Sqube Darkness 2 níže!

Je to váš typický běžec?

No, ne. Jak jsem řekl dříve, je to směs akční plošinovky a běžeckých her. Je to hodně jako Geometry Dash, ale místo toho, abyste závodili v živých úrovních, plížíte se kolem, schováváte se v temných zdech a vyhýbáte se pozorným očím, které vás chtějí dostat.

Pokud si myslíte, že tato hra zní jako něco, co se vám bude líbit, vezměte si ji do rukou Obchod Google Play. Hraje se zdarma a přichází s řadou nákupů v aplikaci, jako jsou boostery, běžecké sady a další.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Metaverse Keeper je jako rytíř duše, ale s mnoha dimenzemi!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com