Rambo a Bill jsou zpět v akci! Super Contras: Metal Soldier 2 získává předběžný přístup na Android








Na mobily se dostal další titul Contra. Tenhle se jmenuje Super Contras: Metal Soldier 2 a dostal se do předběžného přístupu na Androidu. Přináší zpět nostalgickou střílečku s bočním posouváním, kterou všichni milujeme z klasické série Contra. Vydalo ji Zoro Game Studio a lze ji hrát zdarma.

Pokud sledujete sérii Contra, hlavní zápletku už znáte. Rambo a Bill jsou zpět v akci, aby se vypořádali s některými futuristickými výzvami v pixelovaném vesmíru. Po Gun Force: Action Shooting, Contra: Tournament a dosud nejpopulárnějším Contra: Returns je Super Contras: Metal Soldier 2 nejnovějším titulem ze série videoher, který se dostal do mobilních zařízení.

Co se děje v Super Contras: Metal Soldier 2?

Píše se rok 2077 a agenti jsou po kolena v doupěti organizace Red Falcon. Najednou se setkají tváří v tvář s podivnými mimozemskými příšerami, které pro lidstvo představují obrovskou hrozbu. Takže organizace posílá velké zbraně, naše oblíbené válečníky.

Super Contras: Metal Soldier 2 se rozprostírá na 8 různých úrovních, kde se to hemží mimozemšťany a monstry. Využívá klasickou 8bitovou pixelovou grafiku série a nabízí režim pro 2 hráče, abyste se mohli spojit s kamarádem. Získáte pokročilé zbraně jako Plamenomety, Cluster Bullets a Rapid-Fire Bullets.

Existuje také spousta oblastí k prozkoumání. Budete se probojovávat bludišti, uhýbat podzemními bezpečnostními systémy a proplouvat džunglí s obřími vodopády a mimozemskými děly. Pokud si chcete zahrát tuto hru, podívejte se na ni Obchod Google Play.

Nevíte o této legendární sérii?

Contra je série videoher od Konami, která začala v roce 1987 japonskou arkádovou hrou. Stal se z toho kultovní klasika. Většina her Contra má akci typu run-and-gun, která zahrnuje ozbrojená komanda bojující s mimozemskými monstry a dalšími futuristickými protivníky.

Děj se odehrává ve 27. století a děj se točí kolem komanda Billa Rizera (aka Mad Dog) a Lance Beana (aka Scorpion). Jsou členy elitní bojové jednotky Contra, která odrážejí mimozemské vetřelce usilující o zničení Země.

Takže o tom je Contra a já se těším, až si zahraju Metal Soldier 2. Jste vy? Jo a určitě se podívejte na naše další novinky. Ovládněte své sociální dovednosti v Talk To Me Human, řečová hra ve stylu Simulacra.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com