Word Bop je nový název pro Hit Word Puzzler The Linguist: Word Craft








Když hrajete slovní hru, jako je The Linguist: Word Craft, je důležité neustále usilovat o to nejlepší možné slovo, spíše než jít s prvním, které uvidíte.

Vývojář player1games se rozhodl použít tento princip na jméno The Linguist, zahodil svůj první pokus a předložil čerstvější, působivější a lepší alternativu.

Hra dříve známá jako The Linguist: Word Craft se nyní nazývá Word Bop – takže nebuďte šokováni, když na své domovské obrazovce najdete novou ikonu.

A nepropadejte panice: rychlá a náročná hratelnost, kterou jste strávili posledních pár let, stále existuje. A stejně tak vaše nákupy, postup a nastavení. Jen pod transparentem, který je snáze najít.

Pro nezasvěcené je Word Bop slovní hlavolam, který široce navazuje na šablonu Boggle.

Na začátku každého kola se vám zobrazí náhodná mřížka písmen a musíte z těchto písmen vytvořit co nejvíce slov tak, že jimi přetáhnete prstem svisle, diagonálně a vodorovně. Pokud chcete, můžete hru ovládat také pomocí klávesnice.

Kromě toho, že Word Bop není pouhým klonem Boggle, který přináší několik chytrých zvratů ve formátu.

Jednak to vrství mřížku písmen. Kdykoli vymažete písmeno (zahrnutím do slova), odkryjete bonusovou vrstvu a potom tu pod ní, dokud nedosáhnete skalního podloží. To výrazně zvyšuje výzvu a počet příležitostí na šachovnici.

Je tu také neustále se měnící téma skrytých bonusových slov, s neustále se měnícími vizuálními prvky, aby byly věci zajímavé. Je to jedním slovem funky.

Další věc, kterou Word Bop přináší na stůl, je řada vylepšení, která vám umožní vrátit zpět pohyby, vyčistit celé řádky nebo sloupce, odstranit jednotlivé dlaždice, zamíchat desku a další.

A konečně, stejně jako mnoho populárních slovních her, které bychom mohli jmenovat, i Word Bop obsahuje denní výzvy, které vás odměňují za každodenní přihlášení a dokončení řady misí.

Na rozdíl od těchto populárních každodenních slovních her vám také umožní hrát a soutěžit tak dlouho, jak budete chtít.

Word Bop je zdarma ke stažení Android a iOS.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com