Duck Detective: The Secret Salami Is Aggetsuko Meets Return Of The Obra Dinn








Už nekvakejte, pokud jste toužili po podivné detektivní hře s nádechem roztomilosti. Příběhová adventura Happy Broccoli Games Duck Detective: The Secret Salami vyjde pro Android koncem tohoto roku.

Pro ty, kteří tuto hru neznají, je to, jako by se Aggretsuko setkala s Return of the Obra Dinn, ale místo pandy červené v kanceláři hrajete za kachního detektiva, který má smůlu, jménem…no, Duck Detective. Tento drůbeží hrdina je na stopě zlověstnému klobásovému spiknutí.

Až se budete brodit poptávkou, váš trenčkot vlající ve větru, očekávejte pořádnou dávku humoru. Prohledávejte místa činu, mluvte se skupinou podezřelých ze zvířat a hledejte rady pomocí spolehlivé lupy.

Hra s opeřenou drůbeží

Pokud jde o podezřelé, připravte se na setkání s různými roztomilými osobnostmi. Je tu Manfred Ernst, přísný vedoucí pobočky, a Freddy Frederson, úzkostný aligátor, který pracuje v call centru, kde se loupežní klobásy. Musíte přijít na všechna tajemství, která všichni vlastní.

Budete si muset nasadit čepici myšlení – nebo by to měla být fedora myšlení? – až budete shromažďovat důkazy a vyslýchat podezřelé, aby se daly dohromady. Mechanismus vyplnění prázdného místa ve hře znamená, že vyřešení případu bude vyžadovat tradiční detektivní práci.

Duck Detective je o přijetí své vnitřní kachny stejně jako o řešení zločinů. Žádný detektivní zážitek se neobejde bez dobré techniky výslechu a Duck Detective nabízí povedené řešení. Ano, ve hře je specifické kvákací tlačítko. Můžete se tedy pustit a předat své skutečné péřové emoce.

Duck Detective: The Secret Salami stojí za prozkoumání, pokud hledáte zábavné dobrodružství s nádechem peří. Podrobnosti o jeho vydání sledujte na nich oficiální stránka Twitteru. Než vyrazíte, podívejte se na přehled Clash of Clans General Manager Spills the Beans In AMA na Redditu.






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com