Ding Dong Dang je masivní hra pro více hráčů se zlomyslným Shin-Chanem!








Jsem si jistý, že milujete Shin-Chan stejně jako já. Jeho svérázné dovádění a talent na potíže jsou prostě k smíchu. Nyní máme nový titul, Ding Dong Dang, který nepředstavuje nikoho jiného než samotného krále neplechu. Brilliant Sense Technology Limited a 9You Group právě vypustily tuto online příležitostnou hru pro více hráčů pro Android.

Jsem jen dítě, neberte mě příliš vážně!

Jeho rodiče sice Shin-Chan neberou vážně, ale Ding Dong Dang se dá hrát vážně. Pro zábavu, samozřejmě. Ať už to byl jeho klasický tanec na zadku nebo zábavná setkání s Nene a Kazamou, sledování Shin-Chan je zábavné. Představte si tedy, jak zábavná by byla hra, která se kolem něj točí.

Shin-Chan a jeho posádku můžete odemykat, jak postupujete a překonáváte různé úrovně ve hře. Hra umožňuje hrát 4 hráčům společně. Jste umístěni na ostrově, kde prozkoumáváte různá místa, plníte mise a narážíte na Shin-Chan!

V Ding Dong Dang jsou tři ostrovy. Každý z těchto tří je jedinečný a má spoustu událostí a úkolů. Od soutěží v arénách a výzev o přežití až po hledání pokladů a závodění, to vše je tam! Je to neformální den? Naskočte do některých sportovních nebo logických her. Myslíš, že máš ten ostrostřelecký dotek? Vyzkoušejte to v režimech fotografování.

Ding Dong Dang má funkci soukromého pokoje. Vy a tři další hráči se můžete spojit nebo shodit v nějaké vážné soutěži. Hru můžete hrát i v režimu pro jednoho hráče. Otáčením odemkněte ikonické postavy, spojte fragmenty a posuňte se o úroveň výš.

Takže pokud jste fanouškem Shin-Chan (nebo rádi hrajete hry pro více hráčů), podívejte se na Ding Dong Dang v Google Play obchod. A než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Vrombr je automobilová závodní hra v reálném čase, která vám umožní závodit přímo z vašeho telefonu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com