Toy Story Drop-Style hra Utoyia Toys Adventure soft Launches v USA








Pokud dítě ve vás miluje hraní virtuálních mazlíčkových her a sběratelských her, pak se vám bude líbit Utoyia Toys Adventure. Nyní se spouští za Filipínami a je připraven okouzlit hráče v USA. Je to dobrodružná hra, kterou lze hrát zdarma.

Takže, o čem je Utoyia Toys Adventure?

Ve hře Utoyia Toys Adventure hrajete za průzkumníka v pulzujícím světě plném hraček, stvoření a zdrojů. Hračky vám budou připomínat Noddyho a jeho kamarády. Ve fascinujícím světě hraček můžete postavit a spravovat osadu s názvem Utoyia.

Vaším úkolem v Utoyia Toys Adventure je naverbovat tým neohrožených průzkumníků, aby se vydali do neznáma. Shromažďujete základní zdroje a zároveň čelíte různým výzvám, abyste zajistili své přežití. Abyste dosáhli Utoyie, musíte zvládnout 15 etap na jeden zátah.

Jednou z nejúžasnějších funkcí hry je možnost kdykoli změnit avatara a zbraně své postavy. Můžete si vyměnit vybavení a vrátit se do akce. K dispozici je také široká škála vybavení a zbraní, které můžete získat poražením příšer nebo zásahem do obchodu ve hře.

Není to jednoduchý svět hraček; je to dobrodružství, které vyžaduje trochu instinktu přežití. Proč se tedy nepodíváte na hru níže?

Vyzkoušíte to?

Utoyia Toys Adventure je ve skutečnosti naplánováno na globální spuštění koncem tohoto roku. Ale jeho měkké spuštění v USA znamená, že si ho můžete vyzkoušet dříve než většina ostatních lidí. Takže jděte do toho a vezměte si hru od Google Play obchod.

Mimochodem, hru vydala společnost X-Legend Entertainment, která má na kontě další tituly jako Aura Kingdom 2 – Evolution a Tales of Dragon – Fantasy RPG. Pokud jste již hráli některou z těchto her, řeknu vám: Utoyia Toys Adventure ve skutečnosti není jako oni a přináší jedinečný přírůstek do jejich sestavy.

A před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Vyšel nový trailer pro Tribe Nine, nadcházející akční RPG od tvůrců Danganronpa.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com