Je to Heart Racing! Love and Deepspace Drops Trace of Divinity Event se speciálním reflektorem na Zayne








Akce Trace of Divinity v Love and Deepspace začíná dnes, 7. června, a potrvá do 20. června. Tentokrát je středem pozornosti Zayne, kardiochirurg, který vypadá docela vážně, nebo dokonce chladně, jak by někteří lidé mohli říci.

Je to stopa božství v lásce a hlubokém vesmíru

Zayne přichází s mrazivou Evol Ability of Ice. Zayne obvykle v tomto zvláštním příběhu odhaluje svou vášnivou stránku. Stane se vaším novým společníkem jako tajemný ‚Mistr osudu‘. A zábavným faktem o jeho bojových schopnostech je, že je to podpůrný typ léčitele a můžete kombinovat svého Evola s jeho a vytvořit tak Winter Bow.

Projděte se starobylým, mystickým městem Yunshan a odhalte tajemství minulého života a prozkoumejte skrytý chrám. Master of Fate vás touto cestou provede. Zde si také můžete vyzvednout Couple Pose, titul ‚Ethereal Deity‘ a spoustu dalších odměn.

Promluvme si o dalších dobrotách v akci Love and Deepspace Trace of Divinity. Můžete získat dvě nové 5hvězdičkové vzpomínky – Snowfall Embrace a Snowfall Encounter. Spolu s nimi jsou k mání také nějaké 4hvězdičkové vzpomínky, Forest’s Slumber a Forest’s Breeze.

Podívejte se na trailer k události Love and Deepspace Trace of Divinity níže!

Sbírejte také plyšáky!

A je tu také zbrusu nový plyšák, kterým se dostanete k Puffy Penguinovi. Tento rozkošný chlapeček je k mání v aktivitě Claw Machine pouze během akce Love and Deepspace Trace of Divinity. Takže zbystřete tyto dovednosti a připravte se na přidání tohoto plyšáka do vaší sbírky.

The Hunter Contest je zpět se svou čtvrtou sezónou! Přináší intenzivnější dungeonové výzvy a lepší vychytávky. Má tři náročné úrovně rozložené do čtyř fází. Pokud to všechno zní zábavně, zamiřte do Google Play obchod získat hru.

Podívejte se na další mimořádně vzrušující novinky. Zahrajte si hru Co-Worker v Roblox a získejte výplatu jako skutečný zaměstnanec IKEA!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com