Metaverse Keeper je jako rytíř duše, ale s mnoha dimenzemi!








Metaverse Keeper je nová masivní adventura pro více hráčů od Electronic Soul. Jsou to vydavatelé zábavné hry BarbarQ. Trochu jako Soul Knight, ale s divočejšími monstry. Jeho cena je 2,99 $ a nabízí spoustu jazykové podpory.

Co děláte v Metaverse Keeper?

Je to místo, kde se spojíte s ostatními hráči, abyste srazili monstra. Ponoříte se do dungeonů jsou šíleně chaotické. Nepředvídatelné schopnosti Pána démonů z něj dělají nové dobrodružství pokaždé, když do něj vstoupíte. Je tu příliš mnoho věcí, které je třeba řešit – tvrdší nepřátelé, vzácné zdroje a podobně.

Metaverse Keeper vám dá seznam hrdinů, které potkáte na cestě. Sbíráte speciální žetony, které mohou posílit vaše hrdiny. Jak budete procházet kobkami, uvidíte tyto žetony povalovat se. Popadněte je a promíchejte a možná objevíte nějaké nečekané schopnosti.

V dungeonech plných tajemných žetonů získáte také mnoho prodejních automatů. A pak je tu obrovský arzenál zbraní. Mimochodem, tyto zbraně si můžete upravit pomocí náhodných efektů.

Příběh v Metaverse Keeper se točí kolem Noahse. Jde o prastaré věštkyně, které dokážou nahlédnout do budoucnosti. Jednoho dne uvidí, jak jejich vlastní civilizace zaniká v nové dimenzi. Jeden odvážný Noah se tedy rozhodne zahrát si na hrdinu a pohrát si s časem, aby zachránil svou civilizaci.

Místo toho však rozvíří vesmírný mixér, který mísí časové osy a civilizace do jedné chaotické směsice. A právě tam potřebují vaši pomoc, aby věci vyřešili. Pokud si myslíte, že je příběh dostatečně zajímavý (a herní prvky také), podívejte se na Metaverse Keeper Google Play obchod.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky. Toy Story Drop-Style hra Utoyia Toys Adventure soft Launches v USA.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com