Klasické varianty Dungeon Crawler Wizardry Daphne dostává podrobnosti o vydání








Wizardry Variants Daphne vyjde pro iOS a Android zařízení v říjnu. Předběžně se na něj můžete začít přihlašovat v srpnu. Tato nová hra ze série Wizardry vypadá, že se bude lišit od ostatních v sérii.

Veselé, duhově zbarvené RPG zde nečekejte. Když potkáte Daphne, budete vrženi do světa, který se blíží ke konci. Brána do děsivého světa zvaného The Abyss se otevírá každých 100 let a propouští smrt a zkázu. Pečeť byla tentokrát porušena a svět rychle skončí.

Jak můžete tomuto protivníkovi čelit?

Když se smrt rozšíří po zemi a král zmizí, volná skupina dobrodruhů vykročí vpřed jako poslední šance lidstva. Zde přicházíte na řadu. Svou skupinu sestavíte výběrem z pěti klasických RPG tříd: statečný bojovník, mocný mág, dobromyslný kněz, rychlý zloděj a silný rytíř.

Na výběr jsou také čtyři rasy: statečný trpaslík, krásný elf, okouzlující člověk a divoký národ. Pečlivě sestavte svůj tým snů, protože jít do Propasti není snadný úkol. Dungeony jsou nebezpečné, protože jsou plné pastí a příšer, které chtějí vyzkoušet vaši sílu.

Pohled z první osoby je jednou z věcí, díky kterým Wizardry Variants Daphne vyniká. Jinými slovy, budete moci sami pocítit vlhkou atmosféru a skrytá rizika. Každé vrzající prkno podlahy, tmavý koutek a zející ústa budou přímo před vámi.

Uvidíte, jak se ve tmě míhají pochodně, odhalující obrovské drápy, které se po vás natahují, nebo děsivý zvuk podlahové pasti, která vám pod nohama skáče do akce. Pro více informací o Wizardry Variants Daphne a aktualizacích o vydání se podívejte na oficiální webové stránky!

Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku Abyssrium The Classic An Idle Comfort Game bude brzy k dispozici!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com