Generální manažer Clash of Clans rozlévá fazole v AMA na Redditu








Generální manažer Clash of Clans Stuart McGaw nedávno uspořádal zasedání AMA Redditrozlévat čaj na vše od nadcházející červnové aktualizace až po tajemnou radnici 17. Zde je shrnutí klíčových informací, které můžete využít ke strategii dalšího útoku.

Aktualizace června

Červnová aktualizace přinese nový „Hard Mode“ pro přátelské výzvy a války. To vám umožní okořenit věci přizpůsobeným nastavením obtížnosti – ideální pro testování nových strategií se svými členy klanu. Jde také na letošní světové finále, takže můžete střety profesionálů sledovat zcela novým způsobem.

V Clash of Clans General Manager AMA bylo odhaleno, že aktualizace bude zahrnovat výrazné snížení nákladů a času na upgrade. Náklady na zeď byly také uznány jako trochu přemrštěné, takže v budoucnu očekávejte určité úpravy. Dostat se na další úroveň radnice už vám nemusí připadat jako nikdy nekončící obléhání.

Jak se vesnice rozrůstá s každou úrovní radnice, přidávání nových budov se stává trochu oříškem. Aby se to vyřešilo, Supercell v budoucnu plánuje sloučení více budov. To znamená, že některé z vašich starých obranných pohotovostí, jako jsou Archer Towers a Cannons, se možná loučí, aby uvolnily místo pro nové. Ale nebojte se, tím se také uvolní prostor pro vzrušující novou obranu v budoucích radnicích.

Radnice 17 a dál

Zatímco detaily jsou stále pod pokličkou, radnice 17 je na obzoru. Tým zvažuje sloučení Eagle Artillery do radnice, což znamená odchod z Inferno Beams. Pracuje se také na novém „podpisovém“ obranném prvku, takže Town Hall 17 slibuje, že to na bojišti otřese.

Vývojový tým si je vědom toho, že časovače upgradu mohou aktivním hráčům připadat jako brzda. Pracují na zavádění nových systémů, které do hry přidají více a zabaví vás. To může nějakou dobu trvat, ale z dlouhodobého hlediska to znamená kratší časovače a více práce.

Supercell si také uvědomuje důležitost zdravého herního života. Nechtějí, aby se Clash cítil jako fuška, takže časovače a čekací doby budou do jisté míry existovat. Cílem je však dát hráčům větší kontrolu nad svými zkušenostmi a vyhnout se vyhoření.

Než vyrazíte, podívejte se na reportáž Korea vs Japonsko: PMRC 2024 sezóna 1 ohřívá PUBG Mobile Battleground!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com