Nejlepší nové hry pro Android tento týden








Pokud jste tento týden nedrželi krok s nejlepšími novými hrami pro Android, nebojte se. Hledali jsme vysoko i nízko po nejnovějších přírůstcích do světa her pro Android.

Tento týden byl vzrušující pro zcela nové hry. Níže naleznete naše vybrané možnosti, které se vám snad budou líbit stejně jako nám!

Nejlepší nové hry pro Android tento týden

Každý týden vás budeme informovat o nových hrách a posvítíme si na ty, které jste možná přehlédli. Nejlepší nové mobilní hry tohoto týdne jsou!

Skul The Hero Slayer

Chcete roguelitské fantasy dobrodružství z jiné perspektivy? Ve hře Skul The Hero Slayer jste kostlivec s posláním. Chcete-li odstranit hrdiny a prosadit věc krále démonů. Vyměňte svou lebku, abyste získali nové schopnosti a získali hlavu v životě.

Neopets: Tales of Dacardia

hlavní obrázek pro naše novinky o Neopets: Tales of Dacardia.  Vyznačuje se tygrovitým Neopetem a dalším slonem podobným Neopetem, oba v odstínech tmavě oranžové.  Za nimi vidíme městskou stavbu s ploty a domy daleko.

Děti z počátku 21. století pociťují vlnu nostalgie (a pocitu viny při vzpomínce na hladovějící mazlíčky, které jste opustili), když vás Neopets: Tales Of Dacardia zavede zpět do Neopie a jejích rozkošných obyvatel. postavit město a znovu si adoptovat ikonické mazlíčky… neříkejte jim, co se stalo vašim předchozím mazlíčkům.

Legenda o Skyfish 2

Skvěle vypadající hra Zeldaesque, kde je rybářský prut mocnější než meč. Vydejte se a použijte svůj věrný prut k boji a probojujte se přes nebezpečný svět. K dispozici je dokonce i podpora ovladačů pro hráče, kteří nemají rádi dotykovou obrazovku.

Nejlepší nové hry pro Android tento týden – Round-Up

Nyní během týdne shrneme zbytek nejnovějších verzí Androidu!

To jsou naše tipy na nejlepší nové hry pro Android pro tento týden. Hledáte něco, na čem byste to všechno mohli hrát? Podívejte se na naše novinky o nejnovějším herním telefonu.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com