Go Lick The World může být vůbec prvním kliknutím na aktuální události








Musí vám být líto lidí, jejichž úkolem je bránit politikům říkat hlouposti.

Věci jako „jdi lízat svět“.

K čemuž prezident Joe Biden v loňském projevu vyzval publikum složené z irských hodnostářů, což přimělo zaměstnance Bílého domu na nejméně dvou kontinentech, aby složili hlavu do dlaní.

Go Lick The World od vývojáře příležitostných her Pixel Play je strohý pohled na absurditu moderní politiky, která spojuje hloupý a návykový svět aktuálních událostí s nejhloupějším a nejnávykovějším herním žánrem: příležitostným klikerem.

Vaším cílem ve hře Go Lick The World je doslova olíznout svět co nejrychleji (ačkoli z hygienických a bezpečnostních důvodů jej doporučujeme olíznout prstem). Dotyčný svět je rotující 3D planeta Země, kterou obíhá obrovské množství objektů.

Chcete-li hrát, vše, co musíte udělat, je klepnout na toto kulovité tělo, na vodě nebo na zemi. Klepnutí znamenají body a body znamenají dominanci ve výsledkové tabulce.

Můžete zvýšit své skóre a odemknout úspěchy „Licktastic“ klepnutím na satelity LickLink založené na síti Starlink Elona Muska.

Na oběžné dráze jsou také proudová letadla F35, červená elektrická auta a Lick Force One, letadlo používané samotným prezidentem Joe Bidenem. To vše zvýší vaše body, když se vám je podaří vyklepat do zapomnění.

Dole na zemi mezitím najdete artefakty, jako je Bílý dům, Antarktida, Velké pyramidy a utrpením prosáklé San Francisco.

Jak hrajete, obrazovka je stále více přeplněná podivnými a úžasnými předměty, od zmrzliny po vesmírné lasery, a v některých případech se tyto mění v průběhu dne.

Pondělí je pro Impeach-Mints, úterý pro Tacos, sobota pro Swifties a plátky pizzy jsou pro fanoušky nechvalně známé konspirační teorie Pizzagate.

Další vrstvou zábavy je řada vzhledů Země a doplňků, které můžete odemknout, včetně obličeje „klaunského světa“, klobouků truckerů, vlasteneckého klobouku Uncle Sam, kovbojského klobouku s texaskou tématikou (s cenzurovaným nápisem na hranici mezi Texasem a Mexikem), brýle na zatmění Slunce a mnoho dalších. Ty se odemykají sledováním reklam s odměnou a nadcházející „aktualizace velké debaty“ slibuje přidat také slavné vlasy zvláštní prominentní postavy.

I když je Go Lick The World ke stažení a hraní zdarma, existuje několik IAP pro odstranění reklam, automatické kliknutí (ahoj LickGPT a ozdobení vašeho profilu modrým zaškrtnutím.

Grab Go Lick The World zdarma na Obchod s aplikacemi a Google Play obchod.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com