Pinocchio Pupperty Quest for Humanity ve hře Super Marionette Hero přichází na Android








Pamatujete na Pinocchia? Ta malá dřevěná loutka, která si vlezla do nosu, který se s každým vláknem prodlužoval? Pinocchio čelí novému druhu transformačních problémů v novém nečinném RPG, Super Marionette Hero, které vyšlo 24. června (předběžná registrace na Google Play je nyní otevřeno!). Tentokrát z něj zlomyslná čarodějnice udělala opět loutku a získat zpět jeho lidskost není maličkost.

Jedná se o komické dobrodružství, kde rostoucí bolesti přicházejí doslova. Pinocchiův nos, toho nechvalně proslulého pravdomluvce, se dostává do centra pozornosti. Necháte-li ji narůst příliš dlouho, můžete se dostat do nálevu, ale strategicky ustřižený řízek lze vyměnit za mocné předměty, které vám pomohou při hledání.

Lidé ze Super Marionette Hero nezapomněli, že Pinocchio je v jádru bojovník. Bitvy jsou hračkou s řadou zbraní, které máte k dispozici.

Existuje dokonce spolehlivý meč a všestranná hůl pro ty, kteří preferují vyváženější přístup. Přepínání zbraní za běhu udržuje boj zajímavý a kdo ví, možná právě objevíte svého vnitřního loutkového mistra bojových umění.

Pinocchio má šatník, který by mu záviděla každá módní loutka. Různé outfity nejsou jen na parádu; udělují speciální schopnosti, aby otočily vývoj bitvy. Představte si, že se Pinocchio stane vírem zkázy v oblečení berserkerů nebo mazaným stratégem s taktikovým pláštěm. S různými kostýmy, které můžete sbírat, je experimentování vysoce podporováno!

Nečinné dobrodružství s odměnami

Můžete se přihlásit a shromáždit poklad odměn získaných během vaší nepřítomnosti a dostat se o krok blíže k prolomení čarodějnické kletby. Možná na své trable také ulovíte nový outfit nebo zbraň. Pamatujte, dávejte pozor na ten nos a nebojte se experimentovat s různými vzhledy a bojovými styly. Koneckonců, cesta k tomu stát se člověkem může být trochu… dřevěná. Ale ouha, s trochou vytrvalosti možná překvapíte sami sebe!

Než vyrazíte, podívejte se na přehled Rogue-Like RPG De:Lithe Last Memories dostane datum vydání!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com