Monster Hunter nyní 2. řada bude mít nová monstra, zbraně a spoustu dalšího!








Niantic vypustil některé vzrušující detaily o Monster Hunter Now Season 2: Dancing In The Tempest. Začíná příští týden 12. června a je nabitý novými příšerami, zbraněmi, brněním, novou sezónou a spoustou dalších věcí, které vás všechny udrží na háku a loví.

Pojďme si nejprve promluvit o velkých špatnostech!

Zachycení Elder Dragon Interceptions se blíží se starověkými a děsivými staršími draky. V čele hry je Kushala Daora, která má svůj velkolepý debut. Vedle něj získáte Khezu a Basariose hned na začátku 2. sezóny Monster Hunter Now.

Jakmile odemknete ty správné příběhové úkoly, zjistíte, že Khezu číhá v bažinách a Basarios se potulují pouští. Niantic má více velkých monster seřazených, aby se připojily k šarvátce v průběhu sezóny. Získáváte také nové dovednosti, jako je Kushala Frostwind, dělostřelectvo a speciální pojištění.

Gunlance je nový typ zbraně v Monster Hunter Now Season 2. Kombinuje obrannou sílu kopí s výbušnou palebnou silou. Díky tomu můžete rozpoutat Wyvern’s Fire nebo srazit poškození pomocí Burstfire. Čím více to rozpálíte, tím silnější bude.

Získejte extra sloty v Monster Hunter nyní sezóně 2!

Každý hráč Monster Hunter Now získává dalších 250 slotů s bezplatným rozšířením boxu položek, které je k dispozici v obchodě. Pomocí drahokamů nyní můžete ještě více rozšířit kapacitu své schránky na položky. Shání se nové lovecké medaile, kterými se můžete pochlubit na své cechovní kartě.

Coral Pukei-Pukei se také objevuje v bodech Hunt-a-thon. I když některá monstra opustí pole, stále je můžete chytit plněním naléhavých úkolů v nových příběhových úkolech. A nová sezóna vám umožní získat odměny, jako je kosmetické vybavení, Zenny a díly monster v bezplatném plánu.

Také jste věděli? Pro Monster Hunter Stories se koná speciální oslava. Toto RPG dostane remasterovanou verzi 14. červnačt. Monster Hunter Now se tedy připojuje k party se speciálními úkoly, které jsou jako návrat do roku 2016.

Takže se připravte a připravte se ponořit do Monster Hunter Now Season 2. Uchopte hru ze hry Google Play obchodpokud jste to ještě neudělali.

Podívejte se také na naše další novinky. League Of Legends: Wild Rift Update 5.1c přinese nového šampiona Treant a další!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com