Zahrajte si hru Co-Worker v Robloxu a získejte výplatu jako skutečný zaměstnanec IKEA!








IKEA otevírá nový obchod. Na tom není nic nového… nebo ano? Tentokrát IKEA otevře svůj obchod v Robloxu a je součástí zcela nové hry The Co-Worker Game. Jsem si jistý, že jste nikdy nesnili o tom, že budete moci pracovat v IKEA, aniž byste opustili pohovku.

The Co-Worker Game, virtuální obchod IKEA na Robloxu, bude spuštěn 24. června. Nejúžasnější na tom je, že za to ještě dostanete zaplaceno! Tyto placené pozice vám umožní vydělat nějaké skutečné peníze při aranžování pixelovaných stolů Lack a prodeji virtuálních masových kuliček.

Konkurence je velká!

Koncert je právě teď horký. Roblox x IKEA hledá 10 nadšených hráčů do hry The Co-Worker Game. Stejně jako existují určité požadavky na způsobilost, když se ucházíte o pracovní pozici, i tato vyžaduje, abyste byli starší 18 let. Navíc byste měli žít ve Velké Británii nebo Irsku.

O tyto placené role se můžete hlásit do 16. června. Virtuální pohovory pro kandidáty z užšího výběru proběhnou mezi 14. a 18. červnem. Pokud to uděláte, zaplatí vám stejnou sazbu jako londýnští spolupracovníci IKEA. To bude 13,15 GBP za hodinu za dobu, kterou strávíte ve hře.

Když budete vybráni, budete moci předvést své dovednosti v oblasti zákaznických služeb a pomoci v různých částech obchodu. Můžete měnit oddělení a zkoušet různé role, stejně jako ve skutečné práci. A můžete dokonce získat povýšení jako manažer, pokud budete hrát opravdu dobře.

Skutečný důvod spuštění hry Co-Worker Game od Roblox x IKEA

To vše je součástí kampaně IKEA ‚Careers Done Different‘, která je navržena tak, aby do společnosti přilákala nové talenty. Kampaň jim také pomáhá ukázat širokou škálu rolí a kariérních cest, které lze v IKEA prozkoumat. Je to vlastně chytrý způsob, jak IKEA proniknout do herního světa a přilákat novou generaci pracovníků.

Každý na Robloxu se může ponořit a prozkoumat tento virtuální obchod Roblox x IKEA ve hře The Co-Worker Game. Můžete se houpat u švédského trhu s potravinami a bistra a rozdávat nekonečné ikonické masové kuličky. Nebo se podívejte do různých showroomů a uspořádejte prostory s klasickým nábytkem IKEA. A dokonce máte možnost získat exkluzivní zboží IKEA UGC.

Další podrobnosti o tom, jak se přihlásit, a úplné podmínky, zamiřte na oficiální webové stránky z IKEA. A podívejte se na Roblox na Google Play obchod.

Před odjezdem se podívejte na naše další novinky: AFK Arena x TenSura Crossover začíná dnes!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com