Vychutnejte si nostalgii virtuálních mazlíčků s novou hrou Neopets: Tale Of Dacardia!








Je tu nová adventura pro Android s názvem Neopets: Tales of Dacardia. Pokud víte, kdo jsou Neopets, pak víte, že tato hra bude rozkošná. Se svými Neopety se můžete ponořit do stavění, tvoření a objevování a přitom je udržovat šťastné.

O čem je kniha Neopets: Tales of Dacardia?

Hra vás zavede do mystického města Dacardia. Toto místo bylo kdysi rušným centrem aktivit, plným života a vibrací. Bohužel před chvílí něco stinného spadlo a nyní je v troskách. Takže teď je na vás, abyste udělali město tím, čím kdysi bylo.

Musíte se zaměřit na přestavbu a také zajistit, aby se historie neopakovala. Pád města je zahalen tajemstvím a vy budete muset odhalit, co se skutečně pokazilo. Jak se ponoříte hlouběji do Neopets: Tales of Dacardia, budete nacházet stopy, řešit hádanky a doufejme zabránit další katastrofě.

Během této cesty budete mít armádu rozkošných Neopetů, kteří vám pomohou. Tato malá zvířátka jsou přizpůsobitelná a mají své vlastní speciální schopnosti. Hra vám připomene Animal Crossing: Pocket Camp smíchaný s trochou Pokémon Go. Když už jsme u těch mazlíčků, podívejte se na herní trailer níže!

Kdo jsou Neopets?

Neopets jsou rozkošní virtuální mazlíčci, které si můžete adoptovat z rozsáhlého světa Neopie. Najdete je na bezplatném webu pro virtuální mazlíčky Neopets. Musíte se starat o své virtuální mazlíčky tím, že je krmíte a pořizujete jim hračky a další dobroty. Získáte také Battledome, kde můžete trénovat své Neopety a vrhat je do bojů PvP nebo PvE.

Neopets, který byl zrušen v roce 1999, vám také umožňuje vydělávat různé virtuální měny, jako jsou Neopoints a Neocash. Umožňuje vám také spojit se s ostatními hráči, připojit se k cechům a vyměňovat předměty. Nyní se tato zábava překládá do Neopets: Tales of Dacardia, což je jako rozšířená verze Neopets.

Pokud se chcete připojit k Dacardii jako k jejímu nejnovějšímu městskému plánovači a pomoci Lanii znovu vybudovat kapitolu 1, vezměte si hru z Google Play obchod. Hraje se zdarma.

A před odjezdem se podívejte na naše další novinky. The Art Of ÁRIDA je nadcházející umělecká kniha o konceptu a umění ÁRIDY.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com