Korea vs Japonsko: PMRC 2024 sezóna 1 zahřívá PUBG Mobile Battleground








Esportová scéna PUBG Mobile hýří aktivitou, protože PUBG Mobile Rivals Cup (PMRC) 2024 sezóna 1: Korea vs. Japonsko se připravuje na souboj battle royale. Tento turnaj je poslední šancí pro korejské a japonské týmy kvalifikovat se na prestižní PUBG Mobile World Cup (PMWC) 2024.

Japonsko A Korea Uzamykací Rohy

První sezóna PMRC 2024 bude trvat dva vzrušující dny, počínaje 8. červnem a končí 9. června. Kromě toho bude o slávu bojovat šestnáct klubů, osm z japonské ligy a korejské Pro Series. Tyto týmy jsou veterány PUBG, které rozvinuly své schopnosti v divoké místní rivalitě. Očekávejte vypočítavé hry, pohyby spojky a silné tlaky na kuřecí večeři.

Týmy čeká během dvou dnů náročný zápasový maraton. Bojiště se bude pohybovat mimo jiné mezi Sanhokem, Erangelem a Miramarem. Navíc tato rotace mapy vyžaduje, aby účastníci měli širokou škálu talentů. Budou se muset naučit bojovat na blízko v hlubokých džunglích Sanhoku, plánovat bitvy na dlouhé vzdálenosti v širokých polích Erangel a přizpůsobit se nevyzpytatelné topografii Miramaru.

Vstupenka PMWC

Sezóna 1 PMRC 2024 je vysoká. Hlavní cenu, kvalifikaci na PMWC 2024, získá pouze jeden tým. Díky této velmi žádané pozici budou mít příležitost postavit se největším hráčům ve světě PUBG Mobile a zapsat se do historie.

Veškeré dění můžete také sledovat na Youtube. Diváci budou mít přístup k těmto špičkovým týmům v první řadě, protože bojují o nadvládu prostřednictvím živých kanálů. Zajímavý úvod do PMWC 2024 slibuje PMRC 2024 Season 1. Tato soutěž slibuje napínavé zápasy a intenzivní strategickou akci s šestnácti vynikajícími týmy a formátem s vysokými sázkami.

Než vyrazíte, podívejte se na přehled Rogue-Like RPG De:Lithe Last Memories dostane datum vydání!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com