Vyšel nový trailer pro Tribe Nine, nadcházející akční RPG od tvůrců Danganronpa








Zde je několik vzrušujících zpráv o nadcházejícím japonském titulu! Tenhle se jmenuje Tribe Nine a máme k němu nový trailer. Je od tvůrců Danganronpa, hry, kde děsivý medvídek nutí středoškoláky, aby se navzájem zabíjeli v rámci únikové hry.

Tribe Nine se připravuje pro Android, iOS a Steam, s uzavřenou beta verzí na srpen pro PC hráče. Právě teď tvůrci zvou hráče k účasti na Steam CBT 3D akčního RPG. Hra byla poprvé oznámena společnostmi Too Kyo Games a Akatsuki v roce 2021. Spolu s oznámením upustili i teaser.

A nyní jsou zpět s dalšími informacemi o hře. Za prvé, upustili od tohoto nového traileru Tribe Nine, který vypadá docela dobře. Trailer ukazuje, že hru čeká hromada tvrdých bitev se stejně tvrdými nepřáteli. Je to mix 2D pixelového stylu overworldu s plným 3D bojem.

Podívejte se na Trailer Tribe Nine zde!

Vzhledem k tomu, že jej navrhli designéři série Danganronpa, můžete očekávat, že Tribe Nine v této kategorii nezaostává. Prezentace je docela chytlavá a dává hře nečekané kouzlo mezi těmi tisíci gacha her, které už máme. No, dost mého POV. Proč se sami nepodíváte na trailer Tribe Nine?

Kdy vychází?

No, o tom se zatím nemluví. Víme jen to, že se již nyní můžete přihlásit do uzavřené beta verze. Období podávání žádostí začíná dnes, tak neváhejte a podívejte se na oficiální webové stránky. Mezitím doufejme, že brzy vypustí nějaké novinky na Android CBT.

Tribe Nine bude mít japonský hlas s podporou angličtiny, japonštiny, tradiční čínštiny a zjednodušené čínštiny. S nákupy v aplikaci bude možné hrát zdarma. Chcete-li získat další aktualizace o hře, můžete je sledovat novinky na oficiálních stránkách.

Podívejte se také na naše další novinky. Monster Hunter nyní 2. řada bude mít nová monstra, zbraně a spoustu dalšího!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com