Pudgy Penguins se spojuje s mýtickými hrami pro novou hru








Slyšeli jste někdy o Pudgy Penguins, rozkošných malých postavičkách NFT? No, připravují se na to, aby se ponořili do mobilního hraní. Pudgy Penguins se spojí s Mythical Games a v roce 2025 vypustí mobilní videohru AAA podporující blockchain.

Co je The Scoop?

Velké odhalení o nadcházející hře Pudgy Penguins bylo učiněno na krypto události Consensus 2024. Očekává se, že hra vstoupí na scénu v druhé polovině roku 2025. Mythical Games naznačili, že půjde o zábavnou neformální párty hru s humorem Pudgy Penguins.

Pokud stále nevíte o Pudgy Penguins a neviděli jste je objevovat se na sociálních sítích, řeknu vám, kdo to je. IP je sbírka digitálních uměleckých děl NFT (nezaměnitelné tokeny). Na blockchainu Ethereum, který byl spuštěn v roce 2021, je 8 888 ručně kreslených NFT tučňáků.

Tito roztomilí tučňáci nashromáždili obrovské množství fanoušků a na GIPHY dosáhli více než 20 miliard zhlédnutí. Staly se také hitem ve světě zboží, hraček a digitálních sběratelských předmětů. Řada hraček Pudgy Penguin je k dispozici na Amazonu a také v offline obchodech ve Walmartu a Target.

A kdo jsou mýtické hry?

Mythical Games je herní vývojářské studio známé prolínáním blockchainové technologie s hraním. Jejich sestava zahrnuje hity jako NFL Rivals – Football Game a Blankos Block Party. Ten se bohužel na konci roku 2023 vypnul.

Nejlepší na připravované hře je, že komunita Pudgy Penguins bude hrát roli ve vývoji hry. Nabízejí exkluzivní obsah a ukázky záběrů ze hry, aby se hráči zapojili.

Hra bude dostupná na Mythical Platform, která se již může pochlubit více než 5 miliony hráčů, a na Mythos Chain, který má přes 1 milion aktivních peněženek. Více o hře najdete na oficiální webové stránky.

Mezitím se podívejte na naše další novinky. Tvůrci ‚Love And Deepspace‘ a ‚Infinity Nikki‘ škádlí nové připravované akční RPG ‚Ballad Of Antara‘.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com