RPG podobné Blade & Soul Revolution, Ancient Seal: The Exorcist, Hits Android








Ancient Seal: The Exorcist od Xsuper Gamer a Neptune Mutual Entertainment nyní vychází pro Android. Pokud máte rádi epické bitvy a děláte rozhodnutí, která mění hru, možná budete chtít vyzkoušet toto. Zdarma ke hře, bitvy se odehrávají všude, od země až po nebe.

O čem je kniha Ancient Seal: The Exorcist?

Hra je zasazena do starověkého světa zahaleného mlhou, která ožívá se zapálením původního ohně. Tento oheň vyvolal touhu po moci a hlad po nadvládě. Je to divoké prastaré bojiště, kde se střetávají živly jako teplo a chlad, život a smrt, světlo a tma.

Dobro nebo zlo? Osud světa je ve vašich rukou ve hře Ancient Seal: The Exorcist. Každé vaše rozhodnutí může zvrátit to, co se děje ve válce, která trhá zemi na kusy. A potřebuje strategii (jako většina ostatních RPG), kombinování různých postav a jejich jedinečných schopností.

Jednou ze silných stránek Ancient Seal: The Exorcist je její vizuální stránka a grafika. Má docela skvělé světelné efekty a využívá pokročilé 3D umění. Také získáte svobodu vést válku po svém. Preferujete máchání mečem, kouzlení nebo přivolání draka? Cokoli budete chtít, přidá další ohnivý chaos.

Ancient Seal vám umožní vynést boj do nebes. Naskočte na draka a zapojte se do nebetyčných soubojů. Můžete se také proměnit v boha a odemknout exkluzivní dovednosti k rozdrcení démonů v rozlehlých kobkách. Můžete se připojit k cechu a spojit se s ostatními válečníky a zničit zlé příšery a nejtvrdší šéfy.

Takže, pokud tato hra zní, že je přímo ve vaší uličce, jděte do toho a vezměte ji z ní Google Play obchod. A než odejdete, podívejte se na naše další novinky o dalších vzrušujících hrách. Je to sezóna Wabbit In Stumble Guys x Crossover Looney Tunes!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com