Monsters vs. Inspector v Subway Surfers Tématická soutěž o tvorbu postav Monster Madness








Doufali jste někdy, že byste se mohli připojit k posádce poté, co jste se vyhnuli mrzoutskému inspektorovi na kolejích? Využijte této příležitosti a posuňte se od surfaře k tvůrci postav! Ano, soutěž Subway Surfers Craft-A-Character je zpět a s tématem Monster Madness začíná být příšerná! Do soutěže se můžete zapojit od 3. června 2024 a její uzávěrka je 24. června 2024 ve 12:00 SELČ.

Myslete mimo mumie a Frankensteinovo monstrum. Do této soutěže jsou vítána všechna děsivá zvířata. Mohou být neuvěřitelně děsivé, rozebrané nebo sešité. Možná byste mohli navrhnout tyčícího se vlkodlaka na hoverboardu nebo drzého gremlina na skateboardu. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte cokoli od démona spánkové paralýzy až po rozervanou a šklebící se bestii! To je zcela na vás!

Pokud vyhrajete, bude váš koncept postavy přeměněn na hratelnou postavu ve hře! Podívejte se, jak se váš návrh otáčí kolem inspektora Teda Lutze a jeho nevrlého psa na kolejích trubky.

Vstupte do soutěže

Přijímací řízení do Subway Surfers Monster Madness je hladší než jízda vlakem. Potřebujete šíleně geniální koncept a účet na Instagramu.

Vytvořte své Monster Madness pomocí libovolného kreativního média, které chcete, nakreslete, malujte nebo vyřezávejte, abyste vytvořili svou postavu. Styl je neomezený, takže vyjádřete svou představivost, ať už jste začínající Michelangelo nebo čmáranice se snem!

Sdílejte svou postavu na Instagramu, až bude připravena na detailní záběr. Chcete-li být v soutěži, nezapomeňte označit @subwaysurfers a přidat hashtag #CraftACcharacter. Tím se formálně zapojíte do soutěže.

Posádka Subway Surfers hledá originální a nápadné designy. Zvažte, jak by se vaše monstrum pohybovalo a zapojovalo se do okolí hry; možná mají specifickou schopnost nebo jedinečnou techniku ​​vyhýbání se překážkám. Takové drobné prvky mohou pomoci vašemu designu vyniknout z davu – tedy monster.

Nebojte se ani, pokud nejste profesionální umělec. Hlavním cílem tohoto turnaje je zábava a neomezená kreativita. Do soutěže však nebude přijato žádné umění vytvořené umělou inteligencí.

Pro další podrobnosti o soutěži sledujte Subway Surfer’s Instagramová stránka! Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku na TAT Rumble Is Modern Beatdown With A Retro Twist přichází letos v červnu.






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com