Zynga střílečka pro více hráčů Star Wars: Hunters bude celosvětově uvedena zítra








Star Wars, oblíbený franšízant space opery všech dob, dostává další hru založenou na ní. Star Wars: Hunters je nová střílečka pro více hráčů PVP, o které mluvím. Jo, vím, že tohle jméno jste už pravděpodobně slyšeli. Je to proto, že tato hra se připravovala poměrně dlouho.

Star Wars: Hunters, vydaný společností Zynga, byl spuštěn v roce 2021. Byl spuštěn na Novém Zélandu, v Austrálii, Indii, na Filipínách, v Malajsii, na Tchaj-wanu a v Indonésii. Po tomto příspěvku došlo ke spoustě zpoždění, ale 4. června 2024 KONEČNĚ zasáhne Android globálně.

O čem je Star Wars: Hunters?

Pokud jste fanouškem vesmíru Star Wars, pravděpodobně budete toužit vědět, jaký bude tento. Tento multiplayerový rváč v aréně 4v4 se odehrává na planetě Vespaara, přímo v srdci Vnějšího okraje. Galaktické impérium padlo a nyní každý lovec odměn, zabiják a stormtrooper bojuje sám za sebe v epických bitvách.

Tyto legendy vznikají pod bedlivým dohledem velitelské lodi Hutt. Na výběr máte z hvězdné řady Lovců. Vrazi z temné strany, svérázní droidi nebo drsní Wookieové. Yu to bude dukovat na místech, která přímo vycházejí z tradice Star Wars, jako je Hoth, Endor a druhá Hvězda smrti.

V této souvislosti se níže podívejte na Star Wars: Hunters!

Vyzkoušíte to?

Ve Star Wars: Hunters získáte různé herní režimy, jako je Dynamic Control, Trophy Chase a Squad Brawl. Poslední z nich je impozantní, když jdete naplno, abyste získali 20 eliminací, abyste vyhráli. Svého lovce si můžete přizpůsobit v různých kostýmech, obalech zbraní a vítězných pozicích.

Zynga slíbila, že Star Wars: Hunters s každou novou sezónou vypustí spoustu obsahu. Můžete očekávat nové lovce, obaly zbraní a mapy. Takže pokud máte rádi týmové střílečky a nemůžete se nabažit Star Wars, podívejte se na tuto hru Google Play obchod.

Než vyrazíte, podívejte se na naše další novinky. Po japonských serverech je nyní čas na World Flipper Global EOS.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com