Titul vojenské střílečky pro více platforem War Thunder dostává zásadní aktualizaci!








Cross-platformní vojenská střílečka War Thunder letos v červnu přináší bouřlivou aktualizaci. Je to velká aktualizace obsahu s novými letadly, raketami a dalším vojenským hardwarem z celého světa. Přinese také několik nových funkcí.

Co je v obchodě?

Aktualizace War Thunder přináší střely vzduch-vzduch středního doletu s aktivním radarovým naváděním, alias FOX-3. Tyto střely fungují samy o sobě bez nutnosti neustálého osvětlení cíle. Pokud ale střílíte z dálky, je nejlepší dávat pozor na svůj cíl v režimu TWS pro ty rádiové korekce.

Mezi rakety debutující ve War Thunder patří americký AIM-120, japonský AAM-4, ruský R-77, francouzský MICA, izraelské Derby, jihoafrický R-Darter a čínský PL-12. Jedním z nejlepších nosičů těchto střel bude Su-27SM.

Ve War Thunder je také celá nová řada vozidel z Belgie a Nizozemska. Ano, belgické a nizozemské letectví se připojují jako nová pobočka Beneluxu ve francouzském technologickém stromě. Od klasického Gladiator Mk I po moderní F-16AM Block 15 MLU je tu spousta nových hraček na hraní.

A Něco Na Pozemky

Na zemi získáte kanadského Leoparda 2A4 MBT s dodatečným kompozitním pancířem, pokročilým termosnímkem a možností přidat antikumulativní obrazovky a maskovací síť. Pokud vás baví spíše námořní bitvy, je tu minolovka Kondor II z flotily NDR. Je po zuby vyzbrojen třemi dvojitými 25mm automatickými kanóny a odpalovacím zařízením FASTA 4M2 s protiletadlovými střelami Strela-2M.

Pro ty, kteří to neznají, War Thunder je zdarma hratelná multiplatformní vojenská hra. Vydalo a vyvinulo maďarské herní studio Gaijin Entertainment a má více než 2000 vozidel od 1900 do 2010. Pokračujte a zkontrolujte to na Google Play obchod.

Podívejte se také na naše další novinky. Obranné derby se letos v červnu chystá shodit bojového tygra, kladiva a dalších jednotek!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com